Köpa skor.


2011-09-06 @ 13:25:47
Barnen är verkligen i stort behov av skor nu när det börjar bli kallare.
Leila har bara i nuläget såna där söta "ballerina sandaler" från h&M och visst får det väl plats strumpor i dom. Men de värmer ju inget vidare när de är öppna.

Har kikat runt lite på h&m, kappahl och lindex. Men alla skor är ju i dubbelstorlekar. Jag känner att våran lilla tös nog behöver nåt som är i enkelstorlek istället. Så det får väl bli en tur till stadium eller intersport för att se vad de har tror jag.

Storebror behöver ha några skor som han kan ha till vardags- fast inte till dagis. Han har redan "dagisskor" alltså sådana skor som han har när han är ute på dagis o leker i sandlåda etc. Men de blir ju så fula av sanden- så de går ju inte direkt att ha annars.

Vi får helt enkelt ta en tur här nån dag nu framöver och se vad vi hittar. Barnen måste nog iaf vara med så man kan prova på dom. För det finns inget värre än att ha åkt 13-14 mil tur och retur och sedan passar inte skorna.

Vart köper ni skor till era barn?






Kommentarer
Postat av: Louise&Isabella

Isabellas första skor var ett par lära gå skor från Kavat. SUperfina och superbra att lära sig att gå i. Leila tycker jag hade varit söt i ett par sånna. Annars funkar ju ett par raggsockor ett mackasiner till henne eftersom hon inte går än. De värmer nog nästan bättre än en sko i många fall. Isabella har nu en vanlig "streetsko" från nike på dagis, sen har hon converse med men tror inte de på dagis hade uppskattat knytskor;) blir så fula av sanden med som du sänger. Till vintern blir det likadana som i fjol, viking känga/stövel med gore tex. KOstar ca 700 kr men det är det klart värt. Dom kan jag lätt rekomendera. När jag jobbade på Intersport var det alltid rusning på dem så fort de kom in. Isabella var aldrig kall eller blöt om fötterna förra vintern!



Oj, vad långt det blev men du fick några tips iaf!

2011-09-06 @ 13:46:45
URL: http://bebbekarlek.blogg.se/
Postat av: Amanda

Vi köper mest på den lokala skobutiken. Ett tips är att mäta barnets fot och sen mäta innermåttet i skon. Då kan man handla utan barn :)

2011-09-06 @ 14:15:07
URL: http://glantan.blogg.se/
Postat av: Sara - mamma till Hugo

Mestadels har jag köpt skor på Skopunkten, främst till dagis då. Annars blir det Stadium eller Team Sportia typ. Har även skickat efter från Ellos. Där kan man få riktigt bra skor till låga priser (brukar ju alltid vara kampanjer med 40-50% rabatt).

2011-09-06 @ 16:44:17
URL: http://borderkillarna.blogspot.com
Postat av: Emelie

Jag köpte ett par timberland skor på stadium som är nedsatta dock typ helt slutsålda i butikerna men går att beställa på deras hemsida=) kostar 199kr nu förr var det 599 så hoppas att de håller värmen nu i höst =)

2011-09-06 @ 17:14:58
URL: http://emelienikkii.blogg.se/
Postat av: Ann-Sofie Sojka-mamma till Isak

Isak är ju så liten så vi har ju mest fått i present. Men de första skorna jag köpte var från H&M men sen när han blir större vet jag inte faktiskt! :-)

Kram!

2011-09-07 @ 18:13:43
URL: http://www.futurum-nobis-est.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback