kvällens middag: kyckling med senapssås


2011-09-19 @ 14:18:11
kyckling med senapssås
4 portioner
4 kycklingfiléer
1 msk smör
salt o peppar
1/2 purjolök
1 msk kycklingfond
1  msk dijonsenap
2 dl vatten
2 dl grädde

skär kycklingfiléerna i mindre bittar och stek i en stekpanna med smör. Krydda med salt och peppar. Strimla purjolök och stek tillsammans med kycklingen. Tillsätt fond, dijonsenap och vatten och låt småkoka i ca 5 minuter. Tillsätt grädde o koka upp i några minuter.

till detta ska jag äta en näve kokta gröna ärter (mkt antioxidanter) och liiite rårivna morötter =)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback