Så långt bort- men ändå så nära!


2011-09-05 @ 22:22:38
Godkväll i stugorna. Framför datorn sitter en seeg mamma nu. Sambon och jag har kollat på film Water for elephants blev det. Tyckte inte att den var sådär bra som många sagt, blev nästan lite besviken.

Sedan satte jag mig ner här vid datorn och gjorde det oundvikliga- sökte dagisplats till Leila. Kan jag säga annat än att de tog emot enormt i mitt mammahjärta när jag gjorde det? Snart ska man jobba i all oändlighet typ. Blir inga flera barn här är de ju sagt! Råder delade känslor över detta!

Har verkligen superduperbra arbetskamrater o ser fram emot att få komma ut i arbetslivet igen- men sen känns det ju såå trist att det här är de sista månaderna som man får vara hemma o bara mysa, gosa o snusa på barnen ju! Var ju igår vi kom hem från bb med en gul liten Leilafis om ni frågar mig.

Nåja, sökte plats på samma dagis som Elliott går- tänkte att det nog kommer vara smidigast o bara ha ett ställe att åka till om mornarna. Så från och med den 13:e februari ska man jobba igen som det ser ut nu! Då kommer Leila vara nästintill exakt 14 månader gammal, Inte mkt yngre än vad Elliott var när han började dagis!

usch, vart tar tiden vägen egentligen? känns som det är jättelångt kvar tills dess. Men sen så susar bara tiden förbi och sen är det dags!

nä, nu måste jag sova,
Godnatt kära läsare!!






Kommentarer
Postat av: Bettan

Bebisarna våra växer alldeles för fort!! <3



Det är en tjej här som är utbildad zumbainstruktör. Vi håller till på Folkets hus är i byn :) Liten håla ;p

2011-09-06 @ 07:58:27
URL: http://gustavpers.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback