Trasiga strumpbyxor o sovande barn


2012-04-30 @ 22:50:36

Hej på er därute.

Då var vi då hemma efter lite valborgsfirande hos farbror med fru. Det bjöds på massa gott o dricka och hemmagjorda hamburgare med tillbehör till middag. Var verkligen suupergott! Så kul o träffa släkten- en del hade man ju inte träffat på länge.

Så fint elliott lekte med kusin barnen. Leila däremot gick mest runt och gnällde och var uttråkad- för inte fick hon vara med de stora barnen o leka inte! Det var nån som slocknade såfort vi gick hemåt- den äldre varianten var däremot rädd för att somna påväg hem så han satt och pratade och babblade hela vägen istället.

Tack P & S för en trevlig kväll!

Nu tänkte jag ta av mig mina strumpbyxor o lägga mig- den som uppfann strumpbyxan var nog inte så smart iaf när allt kommer kring. För hur mycket får man i te gå och dra i dom? Och hur kul är det att gå och ha ett jättestort hål i strumpbyxorna som blottar hela hälen när man tagit av sig skorna o dom fastnat i skornas dragkedja?

over and out- och godnatt!






kära hjärtanes då


2012-04-30 @ 17:12:14
Efter en dag på jobbet så är det nu snart dags att bege sig på lite festligheter..Tänkte ta o visa lite bilder från bloggminglet och allt. Men de är kvar på kameran så hinns inte nu..Full rulle var det här!

Får helt enkelt återkomma när det inte är så rörigt och mycket att göra för o berätta o visa er mer!

hoppas ni får en trevlig valborg♥






Jobba jobba joooobba


2012-04-30 @ 09:50:41

Valborg idag och alla är lediga- eller?
Här är det minsann ingen barmhärtighet inte, här jobbas DDR för fullt ;)

Rast nu efter att ha jobbat 40 minuter.. Kallas lyx enligt vissa det!

Ikväll ska vi iväg på lite partaj/släktmys hos min farbror med fru och barn. Blir nog kul då jag hört att vi kommer bli ett rejält gäng ;)
Har visst lovat att skjutsa in lite folk dom ska på fest med- oops, där försvann kvällens alkoholintag för mig. Lär bli noll!

Vad ska ni göra Ikväll?

Och så tycker jag nu att vi tillsammans tar ton och sjunger....

Vintern rasat ut bland våra fjällar, drivans blommor smälta ner och dö, himlen ler i vårens ljusa kvällar...

O så hipp hipp hurra till kungen!

Nu är det dags o jobba igen, ha det gott :)






Bloggminglet 2012- en sammanfattning


2012-04-30 @ 08:19:25
Vid ca 12 snåret var tåget uppe vid stationen i Stockholm. Väl där så mötte jag upp Ann-Sofie, Cecce, Julia, Marie-Louise, qicki, Camilla, familjelivskaos (har jag glömt nån)Det kändes iaf riktigt skönt att man tog sig dit tillsammans med några som hittade. för det hade jag aldrig gjort själv tror jag ;)

Väl där var det bara att hämta ut nyckeln till hotellrummet där Emma och Nina var. Efter lite prat o skratt så tog vi oss till våning två där en trerätters lunch serverades. Till förätt var det Gul Gazpacho med melon och chili.. ingen favorit här då soppor inte är nån favvis, sedan till huvudrätt bjöds det på fläskkarré med nån salsa till och saltbakad färskpotatis. Var supergott. Efterrätten var nån liiten tryffel som man hade klarat sig utan.

Efter lunchen var det dags för föreläsningar/mingel/ mässa. Vet väl inte kanske om man kan kalla det för mässa.. kändes som att det skulle varit fler företag där för att kallas för detta. MEn de som var där var jättehärliga. Stod bland annat o suktade efter blingos kollektion riktigt läänge hur många gånger som helst ;)  Sedan var det föreläsningar med bland annat Monika Ahlberg, Ann Söderlund, Intervju av Hanna Graaf. Var riktigt roligt att lyssna på Ann.. hon är en riktigt rolig och go människa! Vi hann även med att ta lite eftermiddagsfika och då bjöds det på smörgåsar, frukt, och lite bakverk.

Sedan var det "egentid" mellan 18-20. För min del blev det inte så mkt egentid då jag hade hårupsättning 18.40 följt av sminket direkt efter. Hann dricka en mojito på rummet innan det var dags att gå till frisör/sminkös Men fiin blev jag faktiskt =)

Vid 20.00 var det så dags för 3-rättersmiddagen. Eftersom jag inte äter fisk så fick jag inte nån laxtartar utan någon soppa med ett kokt ägg i till förrätt. Sedan till huvudrätt blev det Grillad gårdskyckling serverad
ljummen potatis- och primörsallad samt citron och örtcrème.. och den var sååå himla good..goaste jag ätit på länge när det gäller kyckling! EFterrätten bestod av Chokladterrinen med rabarber-
och jordgubbskompott samt chokladsticks. Såg typ ut som en chokladkaka i tre olika nyanser (mörk, ljus och vit choklad) o smakade så.. stillade visserligen mitt godisbegär en stund..men kändes inte direkt som nån efterrätt.

Sedan var det dags att åka en våning upp för vinstutdelning och kareoke. (stavning?) Hade ju som sagt sådan tur så jag vann två olika priser. Efter detta så kom Tess Merkel upp på scenen och höll i kareoken. Så himlans kul det var..själv är jag så feg så jag vågade mig aldrig upp och sjunga. Men var många som gick upp och sjöng och bjöd på sig själva med glimten i ögat! En stor Eloge till dom =)

Sen efter tolv åkte Nina hem och både jag och Emma så trötta så vi gick faktiskt och lade oss. Efter en vecka med störd och dåligt med sömn så var jag precis slut..somnade som en stock!

Imorse när vi hade vaknat så blev det frukost..vilken lyx att kunna sitta och äta i lugn och ro utan att ha nån som spiller, drar i en och gapar och skriker!  Sedan åkte Emma hem till sin familj.Var med sugen på att åka hem så tidigt o det var ju flera timmar kvar till jag fick träffa mina barn som jag läängtade efter massor! (så är det o boka tåget sent )

Gick iaf upp till zumban och kikade lite sen- kom ju på att jag hade glömt min träningstop så satt och kikade på istället. Vad duktiga tjejerna var som var med och testade- bra kämpat!

Sedan efter en stund åkte jag och Camilla ner till entrén och checkade ut, satte oss och tog det lugnt en stund o pratade lite med söta Sofia, rara Ewa, goa Johanna, madelen från Mgroup, Marie-Louise, Sofie o så fiina fnulan. (har jag glömt nån säg till)


kort och gott så hade jag det superroligt-var så skoj att träffa alla. En del kände jag inte igen sen tidigare o hade aldrig kikat in hos..men lär nog allt göra det nu=) Sen får jag be om ursäkt om nån tyckte jag var dryg o inte kom fram o hälsade och så- för det är inte alltid lätt o känna igen bloggar i verkligheten bara för man sett bilder i bloggen inte. Ibland är det svårt o placera ansikten/bloggar/namn Tycker alla ser annorlunda ut i verkligheten.  Här kommer en lista på vilka som var där- vore ju pinsamt o glömma nån så har snott den från m-group


 



http://blogg.alltforforaldrar.se/angiethehappiest/
http://ann-maries.bloggplatsen.se/
http://www.finest.se/Sojkasframtid
http://familjelivskaos.blogspot.se/
http://annapannaochlivet.blogspot.se/
http://www.annakarlsson.se/blogg/
http://ninjaannis.blogg.se/
http://annatengelin.blogg.se/
http://trollistrollmorsan.blogspot.se/
http://lifestyleblogs.se/elsklingen/
http://www.niehoffs.blogspot.com/
http://trollmorsbusungar.blogg.se/
http://blogg.loppi.se/annicard/
http://nilssonpettersson.blogg.se
http://www.finest.se/atousapink
http://minstorafamilj.se
http://sagabus.blogg.se
http://ceccesblogg.blogg.se
http://bondmoran.nu
http://mittandraliv.vimedbarn.se
http://anouk.blogg.se
http://dinarasblogg.blogspot.com
http://theans.alltforforaldrar.se/
http://emlisch.blogg.se
http://emmaoskrutten.blogg.se
http://familjenxl.bloggplatsen.se
http://tjejmorsan.blogg.se
http://idaxante.blogspot.se
http://jeanettelovespaul.blogspot.se
http://avenymamma.se
http://jennymoren.se
http://jennyn.se
http://justanothermama.wordpress.com
http://morhanna.se
http://salkert.se
http://underbaraungar.se
http://enpopprinsessasbekannelser.blogspot.se
http://qicki.bloggspot.com
http://frokenisakson.com
http://johanssonlinders.blogg.se
http://madelein.se
http://maddixblogg.blogspot.com
http://www.meekatt.com
http://ytterligare.blogspot.com
http://blogg.loppi.se/elvabarnsmamman
http://www.spiderchick.nu
http://deliciously.se
http://powerboost.blogg.se
http://hardwoodpecker.blogg.se
http://zupermamman.blogg.se
http://petratvillingmamma.blogg.se
http://ronniedesign.se
http://bambi.alltforforaldrar.se
http://otjejen.blogspot.com
http://mammasvardag.se
http://neccin.blogg.se
http://SoffiZ.blogg.se
http://sanningensrum.blogg.se
http://lillboda.webblogg.se
http://sockersanna.blogspot.com
http://tingelingland.blogspot.com
http://muppsan.com
http://fnulan.se
http://finest.se/ballongprinsessan
http://madredetres.blogg.se
http://ljungmarksblogg.blogspot.com
http://lillamysan.se
http://www.marremedmera.se





Nytt lagförslag a la Emlisch


2012-04-29 @ 21:56:57

Har efter denna kväll kommit på en ny lag som bara måste införskaffas!

För ett par veckor sedan beställde jag en sallad från en pizzeria- vad hittade få jag i denna efter jag ätit en stund om inte ett kort hårstrå.
Idag var de inte sämre- för när jag öppnade pizzasalladen när vi åt pizza ikväll så låg det ett hårstrå där i oxå!

2 gånger på två veckor- hur är detta möjligt?

Nu tycker jag att det ska vara lag på att pizzabagare ska raka/vaxa sina armar! Ja menar- om man tänker efter.. De slänger och kastar ju ändå pizzabottnarna så det hamnar på armarna dessutom.

Ska en polis ha uniform så ska en pizzabagare ha rakade armar.. Så det så ;)






Kvällen när oturen blev till tur.


2012-04-29 @ 20:16:41
Igår när jag hade anlänt till Stockholm och bloggminglet så undrade jag verkligen om det var min otursdag eller något? Kändes som om oturen förföljde mig under dagen/kvällen mer eller mindre.

När jag kommit dit, och kom in på rummet och precis träffat Nina och Emma och skulle flytta på min öppna resväska- vad hände då om inte att alla mina grejer som låg i åkte ur väskan och rätt ner på golvet!

Sen när vi kom till restaurangen för att äta lunch- då var det nån som hade tappat en sockerbit på golvet som jag snubblade på och höll på att ramla baklänges för.

Sen hade vi det där med håret. Vid 20.00 skulle det vara middag. Hade tid för uppsättning 18.40..vid 18.50 nånstans blev det min tur efter lite förseningar.. hade då inte klätt på mig klänningen ännu eftersom jag trodde jag skulle hinna det mellan håret och sminket som då skulle vara 19.40. Men håret blev inte klart förrän det var dags för sminket. Så där satt jag till klockan var 19.50 och alla andra hade klätt på sig.

Blev att springa upp snabbt till rummet för byte av kläder och skor i världens snyggaste frisyr o smink ..eller ja- trodde jag ja. Väl inne i hissen fick jag inte igång hissen. Massa folk hann o trycka hissen upp och ner.. och där stod jag och följde med hissen upp och ner ett antal gånger innan jag äntligen lyckades få den till våning 6.

Inte nog med detta- när jag stressade som mest där påväg till rummet och satte i nyckelkortet i dörren.. då lyckades jag inte öppna dörren heller. Där stod jag och försökte och förökte hur länge som helst. Tills det kom en pojke o frågade mig om jag behövde hjälp. Han puttade dörren inåt och vips kom jag in...bara sådär! där ser man vad smart jag är jämfört med en pojk.

Hann iaf precis till middagen, väl där när vi satt och njöt av den goda middagen så råkade jag bita mig själv i kinden- inte bara en- utan två gånger!

Nåja..nog om all min otur. För efter allt detta var visst den puts väck försvunnen. För vid prisutdelningen vann jag faktiskt två olika priser...det ni! En del stackare vann inget alls- och jag hade såådan stor tur att vinna TVÅ =) var många som tittade avundsjukt på mig misstänker jag ;)

image descriptionimage description

vann dessa fina smycken från happy bling

image description
sedan vann jag underkläder till hela familjen från Pierre Robert

Vilken tur jag hade- eller hur =) =) Happy happy!





Så gött jag mår...


2012-04-29 @ 19:28:43

Kan man må bättre såhär efter att ha träffat alla härliga människor på bloggminglet på Rica Talk?

Tror inte det nu när jag som pricken över I't äntligen fått på mig mina efterlängtade mjukisbyxor. Och när jag åkte iväg förut så blev det ännu mer avslappnat i form av ett par foppisar!

Det är det som är fördelen med att bo i ett litet samhälle- man kan åka o handla i mjukisar o foppatofflor om man
vill ;)

Ni är allt lite avundsjuka nu va??


 






På väg hem.


2012-04-29 @ 14:08:34

Då sitter man återigen på ett tåg. Denna gången på väg hem. Eller ja, till Linköping iaf- sen hämtar A o barnen upp mig där :)

Har roat mig med att försöka stilla mitt godisbegär. Var så grymt sugen på lördagsgodis redan igår! Men inget blev det. Så nu blev fet en påse wienergum. Var så sugen så jag åt till och med upp de röda, gula och svarta som jag vanligtvis brukar pilla bort!






Godmorgon Stockholm


2012-04-29 @ 08:12:35

Vaknade precis upp till en ny dag här på Rica Talk. Gårdagen var ju hur superrolig som helst. Massa härliga människor! Så kul att få träffa alla!

Efter middagen blev det vinstutdelning.. Och efter att ha haft en ganska oturlig dag så hade jag turen att vinna 2 olika vinster... wiie så glad jag blev :) (visar vad senare).

Sen fortsatte kvällen med karaoke med Tess Merkel! Flera stycken som vågade sig fram och sjunga- och vilka framträdanden de bjöd på :)

Strax efter tolv var både Emma och jag precis slut. Hade ju ändå haft en jobbig vecka med dålig sömn så vi gick o lade oss. Hörde och läste precis dock att festen fortsatte med massa karaoke fram till tidigt på morgonen.

Bjuder på ett par bilder; Tess Merkel när hon sjunger en Alcazar låt, och Ann Söderlund när hon intervjuar Hanna Graaf.

hoppas alla har en mysig helg!







3-rättersmidddag


2012-04-28 @ 20:19:10

Dags för 3-rättersmiddag nu... Mums!






Skump o bump


2012-04-28 @ 10:00:51

Nu sitter jag på tåget. Om mindre än två timmar är vi framme i Stockholm då börjar allt de rooliga =)

Ser ni hur seriös jag är nu då? med datorn och allt i knäet. Tänkte passa på o ta o kika in alla bloggar nu- se vad det är för trevligt folk som kommer så man inte står där som ett fån sen när man träffar alla ;)

 


Var lite jobbigt att ta farväl av familjen när de lämnade av mig på stationen. Elliott blev ledsen. Han sa ju redan innan hemma att jag inte fick åka "mamma ååk inte" sa han med sina stoora bruna rådjursögon och en plutmun. Men men..vi ses ju faktiskt imorn igen.

 

hoppas ni alla mår fint? Trevlig lördag- lär nog komma fler updates under dagen!

 






En lördag på väg :)


2012-04-28 @ 09:17:12

Nu sitter vi i bilen påväg till Mjölby där A och barnen släpper av mig så jag kan hoppa på tåget som går 09.46 mot huvudstaden. Där ska man få träffa massa härliga och Goa människor- dagen man längtat efter är äntligen här :)

ses vi på Rica Talk idag?






Tjohooo :)


2012-04-27 @ 17:29:34

Påväg hem från ikanohuset nu :) har hittat en klänning- som jag älskar..

Vilken tur jag hade. Den hängde inte framme i min strl i rosa så frågade om det fanns fler. Hon trodde inte det men kollade för säkerhets skull. Och så kom hon ut med en :)

Den ser ut som den jag hade beställt fast lite mer mörkare rosa nästan åt det rödare hållet.

Nu känns det som man kan relaxa lite iaf.






En solig fredag.


2012-04-27 @ 08:13:00
Vad skönt det är när solen kikar fram såhär på morgonkvisten...man får så mkt härlig energi ändå. En bra start på dagen helt enkelt- så kanske fortsätter så resten av dagen oxå även om jag är rädd för att allt kommer bli en stressig dimma!

Två lite halv tråkiga saker hände igår...
jag fick aldrig nåt mail från nelly.se om att de skickat paketet så med andra ord så kommer ingen klänning idag, sen hade A fått mail om att våran nya soffa som vi beställt är 4 veckor försenad..så vi får den inte förrän nån gång i juni :(

Idag efter jobbet måste jag alltså ta och åka in till stan och leta klänning till morgondagen, vill helst inte göra detta. Vill ju vara hemma o mysa med familjen. Men så kan det gå ibland..verkligen i sista minut detta! Att jag inte lär mig!!
A o barnen ville följa med..det kan ju vara trevligt o göra nåt ihop. Men ni vet ju ungefär hur det blir när karlar och barn är med..allt blir bara stressigt och rörigt när man själv ska titta på kläder. Hade nog ändå varit smidigare att åka själv. Det hade nog ändå gått fortare! Men men.. vi får ju iaf lite tid ihop ♥


Nu ska jag o barnen strax åka iväg här..önskar er alla en fin dag ♥








Snart lördag.


2012-04-26 @ 21:11:43

Ja lördagen och bloggminglet närmar sig i rusande takt- och hur firar jag få detta?? Jo genom att visst ha fått röda märken o påbörjan till blåmärken på ovansidan av händerna. Allt efter dagens box. Är väl smällar man får ta som nybörjare...

Men why god-why? Varför just nu? O varför glömde jag att ta bort ringarna från mina korviga/lite svullna fingrar?



https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/91685/images/2012/pic_200093325.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/91685/images/2012/pic_200093325.jpg" class="image">






Godmorgon kära läsare ♥


2012-04-26 @ 08:05:57
Tordag idag- mamman vaknade upp med huvudvärk. Men vad gör detta när helgen snart är på ingång? inte ett skvatt inte om ni frågar mig ;)

Barnen har väl sovit ganska bra inatt. Elliott kom in till oss vid 3-tiden och ville ligga i sängen. Leila vaknade halv 6 o vägrade somna om. Snoriga är de med..men det är väl alla barn nu när det skiftar mellan varmt o kallt?

Idag hoppas jag innerligt att jag fått ett mail från nelly om att min klänning är skickad. Då kanske den hinner komma fram tills imorn iaf om jag har tur. Annars är jag bortom all räddning o måste åka till stan o stressköpa nåt imorn =( istället för att försöka umgås o ha fredagsmys med familjen.

Nåja, snart är det iaf dags att packa in oss i bilen för dagis/jobb återigen. I eftermiddag blir det försök till att baka, sedan träning x2 o sen är jag väl helt död resten av kvällen? ;)

Snart är det helg- och då blir det Stockholm. Ska bli så härligt att få träffa en massa trevliga och goa människor. Nya ansikten som bekanta =)

önskar er alla en fin dag






baka baka liten kaka.


2012-04-26 @ 08:00:20
Idag ska jag då ge mig på att försöka baka en pollykaka som jag hittat hos bli min jäst. Hoppas den blir god. hennes omdöme lät riktigt bra iaf =)

bilden är lånad från bliminjäst.






Tar kväll nu!


2012-04-25 @ 21:18:13
Nu tänkte jag ta o stänga igen datorn, borsta tänderna och lägga mig. Varit några jobbiga nätter då jag sover såå dåligt när man är ensam med barnen.

Imorgon ska det testas på zumba och så ska det visst boxas oxå. Kommer bli spännande ;)


godnatt kära läsare, hörs imorn!





I'm in heaven again.


2012-04-25 @ 20:12:40
Eller ja, jag är i bakhimlen just nu. Har hittat en av de bästa bakbloggarna jag nånsin läst- Nämligen bli min jäst. Och gud så jag sitter här och dreglar över alla goa bakverk. Vilken duktig tjej!! Tror jag äntligen hittat vad jag ska baka o bjuda på på fredag nu. Kommer göra kakan imorn och låta den stå i kylskåpet till dagen efter..blir nog mums får vi hoppas!

 







I brevlådan...


2012-04-25 @ 18:42:52

Jiihoo vilket trevlig kuvert det låg i brevlådan förut idag; nämligen inbjudningskort till bloggminglet på lördag-söndag. På det stod det hur dags aktiviteterna äger rum osv :)

Väldans fiin :)








recepttips nån?


2012-04-25 @ 08:15:12
Kör väl en ny efterlysning här nu på något gott och smidigt recept på en kaka. Det är återigen min tur att baka o ta med mig något o bjuda på på jobbet på fredag. Såå skriv gärna lite tips här nu ;)

Det går oxå bra att maila lite tips om man vill ([email protected]) för i min hjärna står det still just nu. Kan inte komma på nåt ju!


vore evigt tacksam- kommer självklart att lägga upp receptet på det jag sen väljer o länka till den bloggaren ;)





Dagens frukost


2012-04-25 @ 07:48:19

Lättyoghurt med bl.a. havregryn, dinkelflingor, sesamfrön, krossade linfrön, solroskärnor och några söndersmulade hasselnötter.

En grov rostad macka på detta!






hår och makeup i helgen


2012-04-24 @ 21:30:23
Har ju bokat hår och makeup på bloggminglet nu i helgen fick mail om tiderna häromdagen hårstyling kl 18.40 och makeup 19.40..vet att jag var ute i senaste laget så får ju vara nöjd med tiderna egentligen... men känns inte detta lite sent? ska man inte äta och greja sen på kvällen?

Ni som bokat hår o makeup- vilka tider har ni fått?





Men åååh- kom igen =/


2012-04-24 @ 20:10:26
Var och hämtade paketet från Nelly med klänningarna  i förut idag ( de jag beställde förra veckan) och ja när jag öppnade paketet blev jag väldans förvånad. Förutom 3 olika klänningar och en freebra så var där lika mkt därtill. Jag hade fått dubletter av allt. Kul jul när det var klänningar plus två freebra för 3500:- i paketet då!

Och sen satte jag igång och skulle prova. Hade tagit M i alla klänningar eftersom det är den storleken jag kör på.. fick på mig alla klänningar men kunde såklart inte dra dragkedjan ända upp. Det tog stopp när man närmade sig övre delen av bröstkorgen/bysten =( ALLA 3!

Så nu börjar jag bli orolig över att klänningen jag beställde imorse inte alls ska passa heller..den jag så gärna vill ha. Men kollade in vad det var för märke på de tre andra..de var alla från samma märke och denna klänning är från ett helt annat så lite hopp finns det iaf kvar =)


Men vilken osis eller hur? först dubletter o sen kan man inte ha nåt av det. Nu ska allt skickas tillbaka fort som fasen så jag slipper betala en faktura på 3500:- känns lagom roligt sådär menar jag ;)





Smyckesjakt


2012-04-24 @ 12:55:17

Nu är jag på jakt efter några örhängen till minglet ocå. Gärna några hängandes som matchar silver.

Nån som kan tipsa om nån bra nätbutik med snabb leverans :) ?






Ny dag- nya tag!


2012-04-24 @ 08:20:25
Härliga tisdag!

Solen kikar fram lite lätt där bland molnen- och fåglarna kvittrar! Vilken härlig start på dagen.. Det gör verkligen att man skiner upp och blir glad!

Gårdagen o natten gick igen finemang utan pappan i huset- elliott har frågat vad pappa gör några gånger och när han kommer hem. Men ingen av dom har varit ledsna för att han inte är hemma.  Inatt kommer han iaf hem.

Ikväll har jag fixat så barnens moster ska komma hit en stund medan mamman tränar, visst är jag egoist som gör så jag vet..men ikväll är det ju två pass som jag såå gärna vill gå på! Det är ju bara idag det handlar om med så! Blir spinning och styrka efter det..lär va helt död efteråt men det sistnämnda är nåt som man verkligen känner att man behöver och man känner hur bra det är för kroppen!

Nähä..bäst o ta på barnen ytterkläderna snart o bege oss till dagis!


Önskar er alla en fin o förhoppningsvis solig dag





Törs man`?


2012-04-23 @ 21:22:16
Velmorsan nr1 är självklart igång här igen o velar. vet inte om jag kommer tycka om nån av klänningarna jag beställt hem nu eftersom jag här helt totalt förälskad i en annan klänning...

Frågan är om jag ska testa o beställa hem denna klänningen med i hopp om att den hinner att komma till fredagen- men tänk om den inte gör det? Ska jag våga beställa hem den månntro?

Jag vill ju såå gärna ha denna klänningen.. känner nästan på mig att jag inte kommer va nöjd med nån av dom jag beställd nu såhär i efterhand. Så synd att klänningen inte fanns när jag beställde för då hade det blivit den istället ju!


Ska jag testa o beställa hem den? det tar 2-6 arbetsdagar från det att man mottagit leveransbekräftelsemejlet ju.


love this dress






Wiiehooo...


2012-04-23 @ 17:53:47

Fick sms om att mitt paket med klänningarna äntligen har kommit. Tyvärr har jag dock inte hunnit hämta det idag. Får bli imorn istället.

Hoppas jag kan ha någon ;)






Ord som kommer då och då.


2012-04-23 @ 09:30:00
Lillan har börjat utveckla sitt ordförråd sakta men säkert nu =)

mamma, pappa, Leila, Elliott, lampa, där (dää),akta, nej, yoghurt (gogurt), macka (kacka)

är de orden som används mest o sägs mest just nu =)


tänk att mammas stora flicka varit såhär liten.







måndagslistan 23:e april


2012-04-23 @ 07:57:48

- att pappan kom fram säkert till Tyskland igår kväll.

-att barnen sovit bra inatt trots att de vaknade 05.40

- att det startar en ny vecka med nya förhoppningar o möjligheter.

- att det på lördag är dags att bege sig till Stockholm o träffa alla underbara bloggande mamas =)

- att det är dags att röra på fläsket på gymmet igen ;)

 

vill du läsa fler måndagslistor- eller skriva egen? kika in hos Jennyn






Huh..


2012-04-22 @ 21:52:43

Let's get ready to rumble!!

Vad är ditt alias på rumble? Vill du spela så heter jag iaf emlisch1






Huh...


2012-04-22 @ 19:17:45
Efter att ha ätit pizza med barnen (vilket innebar två riktigt flottiga, tomatsåsiga barn), renbäddning av våran säng, och förberedelser inför morgondagen (framplockade kläder etc) så har nu barnen äntligen hamnat i deras sängar.

Nu får vi hoppas på att de somnar snart så mamman kan ta det lite lugnt- blev precis slut i rutan nu känns det som.

Det verkar iofs redan kört- leila ligger o pratar o babblar i sin säng. Men sålänge det inte är tjut o skrik så är det ju bra!


lär bli tidigt i säng ikväll, man vet aldrig när de små hjärtana behagar vakna ju ;)





Anmäld och betald =)


2012-04-22 @ 17:13:11
Wiie, bloggminglet 2012 har inte ens börjat förrän jag bokat in mig på ett nytt event. Ska nämligen åka till Göteborg den 2:a Juni och gå på Mammablogg Date 2012.

Det kommer bli sååå skoj! Gillar verkligen att ha massor att se fram emot nu när det börjar bli varmare =)







Why god Why? Why does bad things happen to cute kids?


2012-04-22 @ 15:03:43
Varför ska båda mina barn vara såna som har problem med sina magar nu?

Elliott har ju sedan han var liten haft problem med sin hårda mage. Han är sådan som går och håller sig tills det inte går att hålla sig mer och då är allt samlat som en stenhård klump :( kan lova att det blir många ledsna miner och mkt tårar när det väl är dags :( Vi körde lactulos till honom varje dag ett tag- men vi slutade det med det eftersom vi resonerade att det inte kan vara bra o hålla på så jämt ju!

Leila har alltid varit jätteduktig med o bajja och så- gjort sitt varje dag och det sett bra ut. Men de senaste dagarna har hon inte bajat nåt hemma och nu igår och idag har hon varit stenhård o knappt fått ut nåt- man har sett hur det har suttit =( Tycker sååå synd om henne! Hoppas att detta bara är nåt tillfälligt nu och att hon återgår till sitt normala sen igen!

Man känner sig ju så hjälplös som mamma med när de står och tar i och inget kommer. Ibland när det varit riktigt jobbigt för Elliott har vi fått ta till microlax till och med =(





Bye bye pappan!


2012-04-22 @ 11:36:58
Då var vi bara tre stycken i några dagar nu. För en liten stund sedan åkte pappa A iväg mot flygplatsen för att sedan flyga till Tyskland.

Nu blir det bara myys här hemmavid idag tror jag- eller mys..om jag känner mina barn rätt så blir det en dag fylld med massa hyss och bus så mamman får höja rösten o peka med fingret o säga AJABAJA typ en miljon gånger ;) Livet som småbarnsförälder i ett nötskal eller vad ;)

Ska snart ta och laga lite lunch till barnen- funderar på om vi ska ha lite pizzamys här hemmavid till kvällen sen..det skulle nog barnen uppskatta!

Vad gör ni en dag som denna?






läggdags o singelmorsa.


2012-04-21 @ 22:40:28
Oj nu börjar det nog allt bli hög tid för att lägga sig känns det som. Ögonlocken håller sig knappt uppe och det kliar i mina bruna ögon. Varit en bra dag idag- det är så härligt med såna dagar när man får va lite extra mkt med barnen. Det blir ju inte så mkt sånt på vardagarna.

Imorgon mitt på dagen åker A iväg till Tyskland för lite jobb och kommer inte hem förrän natten till Onsdag. Så det blir en tillfällig singelmorsa här hemma de dagarna. Se hur man lyckas pussla ihop allt. Får väl helt enkelt bli träning hemma istället för på gymmet dessa dagar-om jag inte lyckas hitta barnvakt en liten stund?

En sak är säker- jag lär säkerligen inte ligga ensam och sova i sängen för att A är borta- finns alltid nån liten kille eller nån liten tjej som vaknar mitt i natten o vill komma in. Brukar vara så =)

Godnatt kära läsare!






Hopp, hopp


2012-04-21 @ 20:52:32

I eftermiddags- när det var som härligast ute så passade Leila på att ta sitt första hopp på storebrors studsmatta. Vad roligt de hade när de hoppade :)






På helspänn


2012-04-20 @ 09:39:03

Likt ett barn på julafton sitter jag på helspänn idag oxå. Bara väntar på att få ett sms om att mitt paket med klänningarna ska komma ju! Hade varit trevligt om de kom idag så man kunde skicka tillbaka så snart som möjligt om de inte passar!

Hoppas hoppas att de har kommit idag :)






godmorgon fredag!


2012-04-20 @ 08:20:45
Herregud, det snöar ute! Fast är man förvånad egentligen? det är ju fortfarande April månad och den har ju hittills bjudit på massa såna här överraskningar. Vi får helt enkelt hoppas att maj månad är fylld med bara massa sol istället =)


nu bär det snart av till dagis/jobb. Halv 3 har man lyxen att sluta idag- det sitter inte helt fel o sluta en hel timma tidigare. Då bär det av till dagis och sedan till ICA för att handla lite inför helgen. Sen vid 5 blir det spinning på gymmet =)

Önskar er alla en fin dag!





Botten eller toppen?


2012-04-19 @ 21:38:16
Vet inte hur många gånger man kikat på tv och sett reklamen för aire bra. Har länge funderat på om de verkligen är något att ha? som för en annan som kanske inte har värsta "bomberna"- lyfter den verkligen upp? slipper man verkligen dessa "valkar" ? slipper man att ha band som åker ner titt som tätt?

air bra

 

var iaf en arbetskamrat som sa att hon beställt dessa o att hon nu skulle testa. Ska bli intressant att höra hennes omdöme. Funkar de bra kanske man köper några o har o jobba/träna i?

 








På mammans önskelista..


2012-04-19 @ 21:29:07

Kom nyss in på en superskön sida för alla oss som har iphones och söker tillbehör, nämligen monkeygadgets.se Där blev jag förälskad i detta sportarmband. Har ju varit på jakt efter ett på länge nu att ha när jag kör på löpbandet eller crosstrainern på gymmet- eller när jag är ute och går. Vore ju super...


Skal och fodral - Sportarmband - iPhone sportarmband - rosa





bloggdesign färdig


2012-04-19 @ 21:25:32

Sådär då har jag äntligen lyckats få upp Johannas nya design. klicka på bilden ovan för att kolla in hur den blev =)





Nu kör vi då..


2012-04-19 @ 08:21:19

Då startar snart en ny arbets-dagisdag! Elliott har tjatat om dagis sen tidigt imorse. Igår var de på utflykt o hade fått åka buss- det tyckte Elliott var jätteroligt!

Han har stenhård koll på lillasyster när det gäller dagis. Hade en namnnapp framlagd här hemma till Leila som hon ska ha nu när vi åker. "men mamma, Leila har redan en tutte på dagis ju".

Mammas lille hjälpreda har han allt blivit ;)

Nu blir det dags för avfärd här hemma, ha en fin dag!






duschen nästa.


2012-04-18 @ 20:40:15
Då blir det duschen nästa nu. Sitter här o luktar svett efter ett härligt spinningpass..kom hem för en bra stund sen men blev sittandes med lite annat ju. A har varit iväg på jobb hela dagen och väntas komma hem snart. Så fick hjälp med lite barnvakt i form av barnens mormor och moster så jag kunde åka till gymmet en stund, tack för det ♥
Ellen hade lyckats fånga elliott på bild när han sjunger sin favvolåt. Hade tänkt o dela med mig av videon- men hon har ju lagt ut den på facebook och det går inte att spara videon på datorn. Så får visa det en annan dag ;)

Imorgon är det visst torsdag igen säger dom- värst vad veckorna går fort nu när man jobbar igen!

Funderar på om man skulle ta och beställa hem lite gardiner till vardagsrummet kanske? typ rosa, limegröna eller dimblå öljettkappor kanske? Vore ju bra med en färgklick nu när vi har både väggar och möbler vita ;)  Det är detta jag suttit och kikat på ett tag nu.Svårt o välja färg bara..

Nähä- duscha var det. Hoppas alla läsare mår bra ♥





ärligt talat ;)


2012-04-18 @ 19:49:43
Jag hann inte mer än att beställa hem lite klänningar igår morse förrän jag igår kväll fick se att Nelly hade fått in flera nya igen...som var jättefinta. Hur tror ni detta gick för velmorsan nr1?

Så får prova de jag får hem nu o sen skicka tillbaka så snabbt jag bara kan så jag kan beställa hem lite nya om igen av de andra passar- vilket jag nu iofs innerligt hoppas =)


Very nice dresses o sååå moi tror jag bestämt- för här ska de va mer färgklickar nu tycker jag ;)
(allt från Nelly såklart)





vad svårt det är!


2012-04-18 @ 08:15:06
Har sagt det förut och säger det igen- vad svårt det är det här med o klä barnen "rätt".

För några dagar sedan blev det bra med fleece och skaljacka över... Men sen igår tror jag minsann att vi gick igenom alla årstider på en o samma dag. Med sol, snö, lite regn, sol och ännu mer snö! Shit pommesfrites! Det var tur att jag tog på barnen deras vinterjackor!

Idag är en sån där dag när man inte riktigt vet hur vädret ska bli- att lita på prognoserna verkar inte så lämpligt heller ju! Men det får väl bli vinterjackor på. Det är ju inte mer en ett par grader ute- dessutom är jackorna inte så tjocka ändå! Sen får väl fröknarna ta på dom fodrade regnkläder/tunnare regnkläder/överdragsbyxor!

Men sen stod det att det skulle bli mellan 7-10 grader idag oxå.. men som sagt..kom ju snö igår trots att de inte stod nåt om de..så litar på det gör jag inte!

mitt i allt detta velande så vill jag iaf passa på att önska er alla en fin dag

Snart bär det av mot arbete här





Färdig för idag


2012-04-17 @ 20:25:24

Då var man färdigtränad för dagen. Först blev det 45 min gympa som blivit en favorit och sedan 45 minuter styrka där man typ tränar hela kroppen med vikter.

Kan jag säga annat än att det känna väldigt bra? Så härligt o känna att man orkar lyfta mer och mer vikt dessutom.

Nu blir det snart en efterlängtad dusch- kanske öppnar jag datorn lite sen?








Klänningar beställda


2012-04-17 @ 08:14:48

Sådär ja..nu har jag klickat hem 3 klänningar i olika färger. En lång och två kortare så får vi se om jag kan ha någon av klänningarna =) Håller tummarna för att någon av dom ska passa/falla mig i smaken iaf.

vart beställde jag ifrån tror ni då?  Fick bli Nelly

 


Den här klänningen var lite häftig tycker jag, men beställde jag den?
vad tror ni ;)






ska du gå på bloggminglet 2012 ?


2012-04-16 @ 20:54:31
Nu är jag faktiskt lite nyfiken på vilka av läsarna som kommer att gå på bloggminglet 2012 som kommer gå av stapeln nästa helg på Rica Talk i Älvsjö. Ska ju själv dit och jag har länge gått och längtat o sett fram emot att få träffa alla underbara bloggare igen. Nya som gamla ansikten.. så kul vi ska ha det =)

Nu till en fråga- har ni köpt klänning till kvällen? blev det en lång eller kort? Veliga Emelie kan ju nämligen inte bestämma sig för om hon ska ha kort eller lång klänning! Börjar ju bli dags att fixa en menar jag ;)





morgon-kväll-morgon-kväll och så fortsätter det.


2012-04-16 @ 20:47:02
Förstår verkligen inte vart dagarna tar vägen just nu. Känns som det inte är annat än morgon o sen kväll igen. Vad gör man däremellan, tiden när man kommit hem från jobbet tills dess att man går o lägger sig liksom?

Ikväll blev det ingen träning för min del. Tänkte att jag börjar veckan med en vilodag eftersom jag sovit såå illa inatt o knappt nåt alls. Men imorn blir det gympa och styrka efter det i alla fall. Det är ett som är säkert.

Efter jobbet hämtade jag upp två stycken söta mammasaknande busungar som var ute och lekte. Det är så roligt och en sådan skön känsla o få veta att man varit saknad när de kommer springade mot en direkt och skriker "mamma" ju ♥
Elliott har klarat sig utan några olyckor i byxorna både i fredags och idag, blir så stolt! Nu behöver man inte köpa blöjor alls lika ofta längre ju!

Nu tänkte jag snart ta och lägga mig faktiskt. Är trötters mamma idag. Man vet aldrig hur natten blir heller för den delen.


är allt bra med mina kära läsare ?





måndagslistan 16:e april


2012-04-16 @ 10:00:00

- att vi haft en så härlig helg

- att sonen är blöjfri helt på dagarna nu =)

- att mammabloggminglet 2012 närmar sig med rusande steg

- att vi är friska o krya (förutom en liiten förkylning på elliott)

- att det är spinning på gymmet ikväll.

- det är en ny vecka fylld med massa nya möjligheter.

 

kika gära in hos Jennyn- som kom på denna lista och där hittar du fler måndagslistor.






Måndagsmorgon


2012-04-16 @ 07:47:50

Godmorgon i stugorna!

Här sitter vi och äter frukost.. Den ena mumsar snällt i sig. Den andra sitter mest och sjunger låten till Timmy lamm och Rorri racerbiloch smörgåsen är en båt...vem kan den sistnämnda va tror ni?

Önskar er en fin dag!






Smycke <3


2012-04-15 @ 21:22:42
Har sedan länge gillat JFR på facebook och sett att de då och då har riktigt bra erbjudanden på fina smycken.  Vet att jag för ett bra tag sen såg en halsring som jag tyckte var såå fin- men när jag kikade in i butiken så var den slutsåld! Nu häromdagen hade de dock gjort ett inlägg i deras facebooksida om att de återigen hade halsringen på lager. Så ikväll slog jag till..så snygg ju!

Halsband - ERBJUDANDE - Halsring - Double up

 

just nu kostar denna snygga halsring alltså 69:- istället för 149:-. Något som är extra skoj dessutom är att de till och med imorgon har fraktfritt- så happy shopping!





Veckans träning.


2012-04-15 @ 21:15:22
I veckan har det hängts en hel del på gymmet- det gillar vi =)

måndag- crosstrainer 45 minuter
tisdag- 30 minuter spinning, 45 min styrkepass
onsdag- 45 minuter spinning
torsdag- gympa 45 minuter
fredag- vila
lördag- 40 minuter crosstrainer
söndag- 30 minuter crosstrainer.


i veckan blir det nog eventuellt lite lugnare tror jag ;) Det är dock svårt o hålla sig ifrån när det är så roligt o träna nu när man väl kommit igång =)

blir iaf spinning imorn, och gympa samt styrka på tisdag, sen får vi se ;) ska försöka få in lite magövningar här hemam varannan dag oxå!






Är det inte vitt nu så bryter jag ihop!


2012-04-15 @ 20:22:42

Kvällen- eller ja tiden sedan barnen lades tills nu har spenderats med att måla det vitt i vardagsrummet. Idag var det den tredje påstrykningen (!).

Hatar verkligen väven som sitter i vardagsrummet.. Sån där gammal väv med små täta rutor är det- värdelöst. All färg sjunker inte in.

Är det inte vitt överallt nu när det torkar senare så bryter jag ihop ;)






Dagens middag


2012-04-15 @ 13:12:29

Söndagsmiddag :)






Fina söndagsbarn


2012-04-15 @ 08:46:33

Då var det söndag igen. Världens tråkigaste dag om ni frågar mig vanligtvis. Helgen är snart slut-och en ny vecka med jobb startar snart.

Meen, nu gör det mig inget. För imorn startar en ny vecka med nya möjligheter.. Och har bara måndagen gått så är det snart helg igen. Sen lämnar man en härlig helg med barnen bakom sig- man uppskskattar ju dom mer nu när man inte hinner vara med dom så mycket i veckorna <3

mina fina söbdagsbarn










Övning pågår.


2012-04-14 @ 15:40:59

Nu är vi ute i det fina vädret. Elliott har suttit på sin cykel medan mamman puttat på. För att trampa vägrar han visst att lära sig :( finns de som är hälften så gamla som honom som både kan och vill trampa själva. Men han säger bara att jag ska putta istället för att ens engagera sig i att försöka ;)

Busfrö är vad han är ;)






Mina gosingar :)


2012-04-13 @ 12:47:40

Elliott var så rolig imorse. Han stod o tittade på när A klädde på sig. Sedan hade han bestämt sig för att han skulle ha på sig "samma kläder" som pappa hade när jag skulle klä på honom.

Så kunde ju inte låta bli att ta ett kort på honom o mmsa till A sen :) o då ville ju Leila oxå ta kort såklart :)






Föräldrafritt...


2012-04-13 @ 08:13:00
Ikväll kommer barnen få det lite föräldrafritt här hemma ;) A och jag ska åka iväg till Jönköping och gå på bio en sväng. Men lugn och fin nu hörrni- barnen ska absolut inte bli lämnade ensamma...hihi!

Nää, för hit kommer systermoster E och är barnvakt..och det tror jag barnen blir jättejätteglada och nöjda över =)

Och vilken film ska vi då titta på?



hoppas den är riktigt bra nu =)





Små hjärtan i magen..


2012-04-13 @ 07:42:34

Våran pojke hade varit riktigt vitsig och rolig häromdagen när systermoster Ellen var barnvakt.

Han hade sagt till Ellen att hon hade massa små hjärtan i hennes mage. Då frågade Ellen Elliott vad han hade i sin mage... "macka och bajs" hade han svarat..haha.






En liten olycka..


2012-04-12 @ 21:01:31
Elliott är riktigt duktig på att vara utan blöja nu. Här hemmavid springer han på toaletten själv och kissar när han är kissnödig. Häromdagen undrade jag vart han hade tagit vägen- då hörde jag hur toalettlocket stängdes igen och hur det spolades på toaletten- då hade han varit o kissat!

På dagis har det hänt 1 olycka varje dag denna veckan så totalt 3 olyckor på 3 dagar. Hade räknat med 2 per dag eller nåt sånt. Fröknarna säger att han är jätteduktig- och det tycker jag med. För det är lätt att glömma bort att gå på toa såhär i början när man har roligt och leker för fullt. Idag hade olyckan varit framme när han var ute med så. Sen det här med nr 2 är det svårt att ha koll på. Har inte en aning om han gjord de de senaste dagarna eftersom fröknarna inte varit kvar när jag hämtat honom..men hemma har de inte gjorts nåt iaf.

Hur som helst så är jag jättestolt över min pojke- Han är en stor kille nu ju!

(vart tog min lille bebisElliott vägen?)







Arbetskläder på!


2012-04-12 @ 08:39:18

Då var det bara att ta på sig arbetskläderna o köra en ny glad dag med nya möjligheter.

Bara man är positiv så går allt mycket lättare ju :) o soooolen kikar ju fram dessutom!

önskar er alla en trevlig dag






Å så blev det läggdags!!


2012-04-11 @ 21:28:59

Hade tänkt att starta upp datorn o svara på lite kommentarer. Har ju verkligen varit superdålig på att svara på sistone eftersom jag inte hunnit o sitta vid datorn knappt!

Meen sen efter hämtning av barn, mys i bus, kvällsmat, spinning och målning på det så blev det visst läggdags nu.. Kämpar för att hålla ögonen öppna.

Får hoppas på att kunna läsa o kommentera massa härliga bloggar imorgon istället! o få den där designen till J klar. Letar bara efter bra bakgrund som ska passa till headern. O det tar sin tid när man får googla o leta ;)

Hoppas ni alla mår bra- massa loove till er alla <3

kan ju bjuda på en bild på färgen i hallen sålänge ;)







När de leker som bäst


2012-04-11 @ 12:44:41

Lyckades ta en bild på barnen imorse när de busade i mammans gardin.

Älskade ungar!







Helt slut.


2012-04-10 @ 20:16:28
Nu är jag verkligen slut i rutan. Var riktigt skönt o träna- o såhär efteråt känns det riktigt göttigt =)

När jag kom hem så var Elliott fortfarande uppe, men Leila sov. Hade ju barnvakt här hemma eftersom A oxå tränar på tisdagar. Så snällt att mormor o moster ville komma en sväng till barnen =)
Så var bara o ta på en trött Elliott, som absolut inte ville sova när mormor o mostrar var här, hans pyjamas o borsta hans tänder och lägga honom.

Nu har det ätits lite grann här,ska kika runt lite och se om jag hittar nån klänning till mammabloggminglet 2012 har fortfarande inte bestämt mig för nån ju! Ni som ska gå- ska ni ha kort eller lång klänning? Sen väntar det en dusch här, och ev lite bloggdesignande om jag hinner..

önskar er alla en trevlig kväll!






jag ska måla hela världen lilla mamma..


2012-04-10 @ 20:11:56
ja den låten skulle man ju lätt kunna sjunga just nu iaf..det är ett som är säkert. För på sistone har vi inte gjort annat än att måla. Och igår startades nästa projekt!

Har länge pratat om att jag vill måla om lite här hemma och Nu precis lagom till innan påsk blev vi färdiga med målandet i våran hall. Väven som sitter där var grå innan, nu målade vi om till en beigare variant som hos flügger heter "het sand". Blev faktiskt superbra när vi fått upp allt på väggarna sen med =)

När vi väl börjat i hallen så blev vi sugna på att måla om lite i vardagsrummet med. Vi får ju våran nya soffa om några veckor så det skulle ju vara roligt att måla om lite då med. Så vi var i färgaffärn och köpte färg till vardagsrummet med- "råvit" kommer det att bli härinne.
Målandet påbörjades igår och vi insåg snabbt att vi lär få måla minst 3 gånger för att det inte ska lysa igenom...men det kommer bli såå ljust o fint när det är klart ju =)





Då kör vi ;)


2012-04-10 @ 17:40:29

I med skorna och en flaska vatten i kassen. Snart åks det iväg till gymmet för spinning och sen ett styrkepass :)






Om en timma


2012-04-10 @ 07:36:58

Om en timma ska vi infinna osspå dagis. Elliott har precis vaknat, Leila sover fortfarande. Vi ska hinna klä på oss, äta, borsta tänder.

Börjar känna lite panik här.. Eftersom Leila ligger här i våran säng, på min arm.

Idag är det en stoor dag för Elliott ;)


Får nog väcka Leila nu-annars hinner vi inte!

Godmorgon kära läsare






En duktig pojke


2012-04-09 @ 21:39:31

Elliott är verkligen så duktig på det här med att klara sig utan blöja nu... Hur skönt är inte det?

Han har inte råkat kissa ner sig sedan i fredags! Sedan har han till och med börjat envisas med att han ska gå och kissa själv.. O det har funkat hittills. Dock är det lite problem med att göra nr 2 ännu- då har han bett om blöja.

Så imorn ska han gå till dagis i kalsonger för första gången. Det har han pratat massor om idag. Så väskan är laddad med flera ombyten utifall att nu!

Så snart det funkar bra på dagis o allt med så ska vi testa nätterna med tror jag.

Härligt att man kanske slipper att ha två blöjbarm här hemma snart!

min duktiga stora kille







måndagslistan 9:e april


2012-04-09 @ 13:49:04

 

- att vi haft en riktigt mysig påskhelg.

- att barnen är friska

- att jag tog mig iväg till gymmet för lite träning.

- att jag klarade 45 minuter tuffa intervaller på crosstrainern.

- att jag bokat en plats på mammablogg date 2012 i Göteborg.

- vi fått hallen helt klar nu i helgen =)

- att det bara kommer vara en 4 dagarsvecka att jobba.

 

vill du läsa fler måndagslistor? kika in hos jennyn.






En annandag


2012-04-09 @ 08:43:41

Godmorgon i stugorna. Vilken skön natt det varit med barn som sovit bra :)

Nu ska jag strax iväg till gymmet o köra lite på crosstrinern -om nån är ledig!
Blivit för mycket av det goda i påsk känner jag!

Idag blir det lite plock här hemmavid så man kan måla ikväll. Kul o få lite ordning här hemma ju :)

avslutar med en bild på en fin burk jag fick av gästerna på påskafton, ha en fin förmiddag!






Har ni saknat mig ;)


2012-04-08 @ 22:12:38

glad påsk och god fortsättning kära läsare!

Är visst lite sent ute- men det har verkligen varit fullt upp här i påskhelgen ju!
I fredags var det först påsklunch hos svärisarna, sedan kalas hos SIS Ellen, sen fest på kvällen.

På påskafton var jag rätt dagen efter och seeg ett bra tag. Sen var det bara att sätta igång och fixa maten tills kvällens gäster kom för att fira påsk med oss!

Idag har vi varit iväg till stan och shoppat lite, och sen har vi haft lite gäster på middag på resterna från igår!

Sitter just nu och njuter av tystnaden som råder- får återkomma imorgon med massa bloggande!

Hoppas ni haft en härlig helg!






På väg hem.


2012-04-08 @ 14:49:31

Nu är vi på väg hem efter en shoppingtur på A6. Med hem följer lite smått o gott från Ikea, rusta, k-rauta och h&m bland annat.






I en treårings huvud..


2012-04-05 @ 07:48:26

Elliott var bara för rolig när han kom upp förut. Frågade honom om han sovit gott och fick till svar:

"Nej, jag har inte sovit gott. Det har varit spöken på mitt rum."

Då frågade jag var dom hade varit? "på min filt" svarade han.

Vart får dom allt ifrån egentligen?






En ovanlig torsdag?


2012-04-05 @ 06:51:16

Ojoj, vad är det som händer? Mamman är vaken sen en stund- barnen sover.. Hör inte till vanligheterna.


Sista arbetsdagen idag... Sen långledigt. I eftermiddag 15,36 drar jag till blåkulla på kvasten.... Nån som ska med ;)

Ha en fin dag!






En lugn dag och en sjungande 3-åring


2012-04-04 @ 19:49:36
Sitter nu med datorn i knäet och njuter av tystnaden som råder. Båda barnen har somnat efter kvällsmat och dusch/bad.

Idag har det varit en lugn dag på träningsfronten. Skulle gått på spinning idag- hade sett fram emot det massor eftersom det är min gamla gympalärare som har passen på onsdagar. Men sen visade det sig att ha inte hade de idag..och då kände jag att det kunde kvitta. Har ju lite träningsvärk sedan styrkan igår med så ;)

Istället har det blivit lite brödbak idag- hann inte det igår.Så nu luktar det nybakt bröd i hela huset..inte illa det!

Blir verkligen dåligt med bloggandet denna veckan. Men det är för att det är ganska mkt annat nu kring påsken och allt. Måste försöka hinna städa och ta fram påskpyntet med ju. Får bli imorn efter jag gymmat lite kanske..eller när barnen sover på kvällen.

Imorgon ska barnen upp till torget och klä björken med fjädrar och sjunga.. Synd att det är när man jobbar- hade varit så kul att smita upp och titta på dom ju!

Elliott har gått och sjungit massor här hemma i eftermiddag, antagligen på en låt de övat på inför morgodagen på dagis."Nu är det påsk igen, nu är det påsk igen....äta godis" sjunger han..däremellan har han tappat bort texten tror jag ;)

Han är riktgt duktig på att snappa upp låtar med nu- till och med låtar på engelska. Låten drive by sjunger han gärna med till =)

Nu ska jag ta o börja pilla med en design jag lovat göra.. =)


hoppas ni alla haft en fin dag?






Blir så trött!


2012-04-03 @ 21:56:41
Blir onekligen väldans trött på o se alla dessa "miljonärer" som bara bränner mer än man själv tjänar på ett år på en dag. De gör ju inte ens nåt vettigt för pengarna.

NÅGON AV ALLA MILJONÄRER SOM HÖRT TALAS OM VÄLGÖRENHET? INTE EGOISM!





bloggkärlek ♥


2012-04-03 @ 21:29:15
Blev så glad när jag kikade in hos lillboda och fick se att jag hade fått blogglördagskärlek av henne- att hon tycker att jag verkar rar och trevlig gjorde mig ännu mer glad! Tänk så mkt fina och trevliga människor man träffar såhär i bloggvärlden. tack rara du- Detta kommer jag att leva på i veckor

Jag är med andra ord med i en utmaning som Madelein starat upp för att motverka mobbing i bla bloggar. Och vilket härligt och bra initiativ det är.
Spreading the love



Eftersom det inte är lördag längre (pga att sega jag inte suttit vid datorn o sett kommentaren innan) så får jag helt enkelt ta och sprida lite Tisdagsbloggskärlek..

det finns hur många härliga och sköna bloggare som helst därute ju...så skickar lite till er alla

skulle dock som extra vilja ge min kärleksutmaning till ♥♥Sandra
En så himla snäll, omtänksam och go tjej. Hon har varit sjuk till och från i ett par omgångar nu o missat lite galej så skickar all kärlek till henne i hopp om att hon får hålla sig riktigt pigg och frisk nu så vi äntligen kan ses igen, i Älvsjö!






Godmorgon tisdag <3


2012-04-03 @ 08:17:45
Strålande solsken- även om det är kallt ute så blir man så glad av att se lite sol =)

Nu bär det strax iväg till dagis o jobb här.. med mig i ryggsäcken har jag en god tacosallad som jag ser fram emot att mumsa på till lunch.. har jag sagt att jag älskar taco ;)

Sedan i eftermiddag ska jag försöka att hinna med o baka lite matbröd till påsk o så tvätta o allt sånt där annat skoj =)

Ikväll blir det spinning och sedan ska jag testa styrka45 efter det oxå..spännande.

ikväll ska jag svara på era rara kommentarer- har ju kvällen fri sen =)

ha en fin dag kära läsare





Synd men så är det


2012-04-02 @ 22:13:32

Sedan jag började jobba har antalet läsare minskat drastiskt. Tycker det är såå synd..

Önskar man hade tid till att skriva massa inlägg- eller jaa.. Att man hade massa inspiration till att skriva massa skojigt! Men just nu går vardagen på rutin.. Massor som ska göras när man kommer hem osv! Och man vill ju bara vara med de små när de är vakna.

Hoppas att ni trogna läsare som fortfarande läser vill hålla er kvar.. Är ju skoj o veta att folk vill följa.

Även om jag mest egentligen bloggar för egen skull så att jag ska kunna gå tillbaka och läsa om allt som hänt osv i framtiden så ljuger man väl om man säger att man inte stirrar sig blind på statistiken lite då och då.

Till er trogna läsare- tack för att ni finns <3






Full rulle AB


2012-04-02 @ 20:28:35

Det har verkligen varit fullt upp sedan barnen vaknade imorse.

Efter jobb hämtade jag upp barnen, sedan hämtade vi upp A påjobbet, sedan åkte vi till färgaffären/Ica.

Väl hemma satte jag igång att göra o steka köttbullar, sen blev det lite kvalitdtstid med barnen i nån halvtimma innan det var läggdags för dom. Sen iväg till gymmet för spinning.

Nu efteråt äts det lite- och snart ska jag återigen måla. Men nu är det det sista.

Sen kommer jag att däcks i säng efter en dusch!

Full rulle- men ibland är det kul o ha många bollar i luften.






Bötschullar


2012-04-02 @ 19:02:47

Köttbullar var det här. Skönt o ha något förberett innan påskafton






Så trött så trött sååå trött.


2012-04-01 @ 21:05:39

Vad trött man blir när kvällen väl är kommen. Har spenderat kvällen med att laga pizza ihop med familjen min :)
Och även målat lite i hallen. Blev inte färdig dock- färgen tog slut mitt i. Så måste köpa hem lite mer imorgon.

Imorn är det återigen dagis/jobb som gäller.. Hoppas vi kan köra på en månad utan avbrott nu ;)

Nu väntar faktiskt sängen. Bäst o vara förberedd på att få gå upp med lillan 5 halv 6 imorn.

Önskar er alla en fortsatt trevlig söndagskväll.

Godnatt!






Shake shake


2012-04-01 @ 11:10:51

Efter ett intervallpass på crosstrainern på gymmet i 45 min är jag mörare än mörast. Men Gud så skönt det är att röra på sig.

Nu blir det en shake, eller rättare sagt en smoothie med jordgubbar, naturell yoghurt och kesella i. Möms!






Wunderbara söndag


2012-04-01 @ 09:09:05
Vilken härlig söndag att vakna upp till. Speciellt när man ser att det är strålande solsken ute. Det är inte mer än ett par plusgrader ännu- men solen den värmer säkert gott ändå!

a och barnen åkte nyss iväg till barnens farmor o farfar en stund för att leka med kusinen som sovit där inatt.

Själv kan jag väl erkänna att jag nyss gick upp då. Blev precis vimmelkantig av allt målande igår- och att sen vara uppe till halv 12 det är jag inte van vid..haha! här brukar mamman lägga sig senast halv 10 om kvällarna ju ;)

Sitter här nu o slänger i mig något lätt att äta. För tänkte bege mig till gymmet inom en halvtimma faktiskt. Skönt o ha det avklarat så man har resten av dagen ledigt. För idag finns det inga pass som lockar mig- så crosstrainer/löpbandet it is! Vågar mig inte på att styrketräna idag- mina armar ömmar fortfarande sedan x-fiten, o det blev inte bättre av att jag målade med rollern igår!


önskar er alla en trevlig dag i det fina vädret!