imorn går jag in i v18


2008-07-12 @ 09:55:53

vilken längtan det är nu egentligen. längtar ännu mer nu sedan man fått se bebben. Men jag är inte ens halvvägs än, och det är mkt som skall hända innan h*n kommer.

glömmer aldrig när jag tog testet. Vi hade väl bara försökt i ett par tre månader, man kunde aldrig i sin vildaste fantasi tro att det skulle kunna gå så fort ändå. Man har ju alltid hört talas om par som försökt hur länge som helst, och för att vara ärlig så trodde jag att vi skulle va ett sådant par. När jag så höll i testet o förväntade mig ett streck (vilket innnebär att man inte är gravid) och det kom två streck bara hoppade jag till. Allt kändes så lustigt ändå.
Sen följde många månader av trötthet, konstant illamående. Istället för att gå upp i vikt så gick jag ner de tre första månaderna. Och att resa på solsemester var ärligt talat ingen vidare hit. Det var varmt på cypern och att ligga o steka sig i solen i mer än en kvart gick knappt inte för min del, då började det svartna för ögonen. Så man gjorde faktiskt inget annat än att bada. Men vi hade det ju trevligt ändå älsklingen o jag, var bara det att jag nästan tyckte lite synd om honom som hade så tråkigt sällskap. haha! Visst mitt illamående hade försvunnit, men så fort jag åt vissa maträtter så förknippade jag det ändå med mitt illamående som jag hade haft innan. Förr var jag jätteförtjust i pizza, nu kan jag faktiskt än idag inte äta pizza för jag tycker det smakar så vidrigt.

Men nu mår jag bra igen. Nästan oförskämt bra, förutom de där kramperna i vaderna som återkommer var o varannan natt plus att det redan är rätt tungt att jobba.

På måndag blir det då amningskurs i motala, efter kursen är det enskilt möte med barnmorskan då man får lyssna på hjärtljuden med mera. Ska bli spännande det med.

avslutar med lite bilder här


en bild på bebben från i torsdags, han håller sin hand mot ansiktet, en magbild från idag (v17+6)







Kommentarer
Postat av: madde

ååå så mysigt med bäbismage =) lycka till med allt! trevlig helg kramar

2008-07-18 @ 20:06:20
URL: http://madickeen.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback