Och vi är halvvägs...


2008-07-26 @ 20:50:12
men det är långt kvar än!


Nu är jag i v20, har gått 20+ fulla veckor som gravid. En spännande resa. Har hänt en hel del bara denna veckan som varit tycker jag. Bebis har börjat sparka massor nu. är så mysigt o bara lägga dit handen på magen så fort man känner att det sparkar inombords. Andreas har försökt o känna några gånger men han känner inget. Tror att jag känner det så så bra som sagt vad beror sig på att det är i mig den ligger o sparkar. :) LYCKA :)

Igår kväll kom vi hem från öland. Varit kanonväder under hela våran vistelse skulle jag vilja säga. Emma, fredrik och william åkte oxå till öland i lördags i fredriks föräldrars husbil och dagen efter kom dessutom mor och far o ellen med deras husvagn en sväng. Sedan var de kvar till Onsdagen..de va så mysigt så! Och badat i östersjön har man gjort massor! I Torsdags tog vi faktiskt till och med en tripp till Ölands djurpark följt av färjestaden shoppade massa böcker o förlusta sig i i det soliga vädret.

Så nu har jag läst På smällen- Från A till Bebis, dessutom hade belinda olsson kommit ut med en fortsättning på gravidchock- reporter erkänner. Den boken fullkomligt älskade jag så var ju tvungen o  läsa fortsättningen "otrogen på öppen gata" lovar att jag skrattade som en galning emellanåt!

Ikväll har A och jag grillat lite gott, sett på film o nu tar vi de bara lugnt.
Imorn tror jag att jag ska ta och köpa mig någon mer mammatidning om att vänta barn faktiskt. Intressant läsning så man vet vad man har att vänta sig. Vill ju vara så förberedd som man bara kan vara även fast folk säger att man aldrig kan vara det. Pluset är ju dessutom att det alltid brukar vara med en massa bra test på prylar till bebisen.

nähää gott folk, om man skulle ta o se på tv lite? har inte gjort det på en vecka typ.

ha de gott.

puss






Kommentarer
Postat av: Emma

heeej!

här hade jag missat massor, herregud, grattis!!!

kram

2008-07-28 @ 22:23:14
URL: http://mindottervera.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback