GAaaaah


2008-03-13 @ 16:08:02
usch..vad är det med mig? blir galen på det här. e så trött jämt jämt jämt. Orkar inte någonting när jag kommer hem! och huvudvärk har man väldigt ofta med. Sover ju faktiskt mellan 21- 05.00 varje dag o det är inte så lite med sömn det. Men ändå e jag svintrött.
Var på apoteket förut för tänkte att det kanske kan vara järnbrist. Så köpte några tabletter som hette någonting med kvinna. De innehåller mkt järn, folsyra, vitaminer med mera. Så ska testa o ta en sådan tablett varje dag i samband med måltid för o se om det blir bättre.
Hade tänkt att jag skulle ge mig ut o gå en sväng sen o inviga stegräknaren. HAr iofs gått tidgare idag eftersom jag går till o från jobbet, men hann inte få igång stegräknaren imorse.
Ringde nyss om sommarstuga på öland, skulle återkomma vid halv åtta ikväll då han var ute o hade papprena hemma. Hoppas hoppas, han sa han hade stuga vid klintan, o det är där jag skulle kunna tänka mig o spendera en vecka. Men men..den som lever får se :)

Älsklingen jobbar över idag igen, igår va han hemma vid halv sex, o då hade han jobbat  mer än 12 timmar. Antar att det blir likadant idag med. Å så ska han dra ner till vättervallen o träna fotboll med efter arbete i tolv timmar..förstår inte hur han ska orka. Tycker synd om han ibland.han har stor press o stort ansvar på sig faktiskt.

funderar på att beställa de där "dirty dancing skorna" från hm nu.. o så åker det väl säkert med massa annat onödigt med i shoppingkorgen. Andreas kommer bli galen på mig, men något måste man väl ha för man får sitta ensam hemma hela kvällarna..haha ;)

ha det bra allihopa.

hörs

puss puss






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback