modevisning


2008-03-27 @ 20:02:34
nu är man äntligen hemma. Har varit en jobbig dag då man knappt varit hemma något alls. Efter jobbet gav jag mig ut på långpromenad. Gick i ca 55 minuter och fick ihop hela 9900 steg faktiskt. Sedan gick jag ju till jobbet i morses med och det blev inte inräknat för när ja skulle sätta på mig räknaren igen så hade det blivit nollat så.

Var ju på modevisning med..Min lillasyster o hennes bästis visade upp smink o smycken mm från kicks. Syrran hade faktiskt brudklänning på sig och gick bredvid en riktigt snygg kille :) vi tog lite bilder, men de är hos mor. Kanske slänger upp någon bild på henne imorn. För hon var vääldigt fint sminkad o så.

på hemvägen stannade vi på mc donald's men jag tog endast minimorötter och en mugg vatten. så nu har jag verkligen gått in för de här..och det känns bra. Är ju en del som ska bort för att man ska kunna ha sina gamla kläder igen.

tänkte jag skulle slängt upp lite bilder på kläder jag vill köpa, men har inte tid o inte heller ork faktiskt. Får bli imorn. För imorn är det helg igen =)
Nu väntar ghost whisperer på tv400 om jag minns rätt.

Vad har alla gjort idag då?

puss puss






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback