En dålig människa?


2008-11-23 @ 17:38:13
Jaa..sitter här o funderar på om ja e en dålig människa som knappt bloggat nåt idag. Får dåligt samvete ju.

Vi va o bytte bil med mamma o pappa efter maten förut då deras har drag så vi kunde hyra en släpkärra till veden. Sedan åkte vi hem. A gick upp på vinden o tog ned de sista jullådorna med pynt i. Så nu har Emelie pyntat klart =)

Vid halv fyra kom mamma, pappa, ellen , jocke, emma, willam och fredrik hit o fikade på de sista som blev över från igår. Är fortfarande en del kvar o har en hel tårta. Känns trist o slänga tårtan när man vet att man lade ner så mkt arbete på den igår, men va ska man göra? Jag kan inte äta så mkt längre. Räcker typ med en bulle så blir man jättemätt. Inte så lustigt egentligen i och med att de inte finns så mkt utrymme kvar i min mage.

Syster Ellen bad mig o dra upp tröjan förut när hon va här så hon fick se magen. Hon tycker den e stor nu. Hon säger att jag blivit riktigt vid runt rumpan/höfterna med. Haha.. kul de lät. Men det är ju inte så lustigt egentligen menar bebisen ska ju kunna komma ut.

Snart ska a åka iväg på ÖIK möte, då tänkte jag ta lite magbilder o lägga in. Sedan blir de lite bilder på allt julpynt med. Hoppas det blir lite mer snö ikväll. Älskar ju snö =)

Imorn ska vi åka till stan o köpa julklappar så vi har det gjort. Man vet ju aldrig när man får åka in till bb sen o dessutom så har vi alltid nåt varje helg så e svårt att åka på helgen. skönt o bara slippa tänka på allt sen ju.

JAg längtar efter min bebis som verkar ha slutat buffa runt i magapimpen, visst h*n rör sig ibland, men händer inte ofta längre. Inge utrymme kvar misstänker jag..haha!

kramar






Kommentarer
Postat av: brallan

jaaa lägg upp lite mysiga julpynts-bilder :):) vi ska sätta upp vårt i veckan. man lir lagom sugen på att sätta upp julgranen också. men det får minsann vänta tills någon veckaa in i dec :) hur har ni det med snön? kraaamis

2008-11-23 @ 17:43:58
URL: http://braaallan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback