Fredag =)


2008-11-14 @ 09:50:50
japp.. nu är det fredag. så skönt. Men gud va ja sovit dåligt inatt. Hade velat ligga kvar i sängen ett bra tag till när ja gick upp vid nio. Men neeej..de unnade jag mig inte. blir galen på att jag ska börja tänka på allt som måste göras när jag lägger mig, på va som måste köpas innan h*n kommer, alla julklappar man ska köpa, tvättstugan. Jag blir så galen på mig själv! Men men..de går som de går.

Syrran hörde av sig förut o undrade om ja ville följa med till citygross. Det är klart man vill de, har fått lön o vi behöver verkligen handla lite. Det ekar nästan i kylskåpet ju.

Hade lite snåla hund igår jag eftersom ja inte hade mkt pengar på kontot, o vågade inte be min sambo om pengar heller. Så blev inte så mkt på kappahl, men men.

Ikväll ska vi på bio med..mysigt =)

Ska ta bilder på de ja köpte igår iaf. ni kommer bli besvikna.men man är ju inte rik






Kommentarer
Postat av: Mama Mad

Ehh jag är mest sugen på att se vad du köpte!! Jag är pank som en kyrkoråtta..inte fått pengar sen i juni månad!! Men min sambo tar hand om mig, men jag ber aldrig om pengar..Tycker inte om sånt..



Helgen ser ut att bli lugn. Inget avancerat. ta tag i saker som behöver fixas här hemma antar jag. Det är en del smått&gott..Du då??

2008-11-14 @ 12:07:06
URL: http://madelainef.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback