God söndagsmorgon


2008-11-30 @ 08:45:59

Har precis ätit en skål med flingor, lika gott som vanligt. Julbordet igår va gott, e bara synd att man inte kan äta så mkt längre eftersom de inte finns nåt utrymme kvar. Man blir mätt efter minsta lilla ju. Var hemma här vid halv nio igen, då kollade vi lite på tv o åt lite lite godis me. Va mysigt. Somnade vid halv tolv tror ja, o sen har ja vaknat hur måånga gånger som helst, kissnödig, av att de sticker o trycker därnere. Sedan går de maginfluensa nu (syrrans sambo har de) så trodde ja skulle få de inatt me. De lät om magen o rörde sig som attans, o så kändes de som ja hade nåt som satt i halsgropen. Men me lite gaviscon så  blev de bra o ja kunde sova till nu. Är skittröt!!

Vi ska till andreas bror,svägerska, och brorson vid elva, svägerskan fyllde nämligen 30 i fredags. Så kunde inte sova längre tyckte ja. Får ta o vila en stund sen när vi kommit hem igen.

VAd händer hos alla andra idag då?

kramis







Kommentarer
Postat av: vera

ne, den trivs förbra i magen. men förhoppningsvis så blir jag igångsatt nästa sön eller mån, för nu orkar jag inte vara tjock längre :)



men du har inte så långt kvar till bf va?

2008-11-30 @ 09:42:16
URL: http://vmiss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback