Tråkar.


2008-11-13 @ 10:11:15
Idag känner jag att det är en sådan dag när man inte känner för o göra nåt speciellt. En röst inom mig säger kom igen Emelie, du måste städa, du måste göra det. Men hela min kropp säger ifrån. Den säger nej, du måste vila! Jobbigt o veta va man ska lyssna på av de.  Har ju samtidigt ganska tråkigt känns de som, men att städa känner ja inte för idag.

Får nog bli så att man tar o bakar lite muffins o sådant. För bakning e inte så avanserat ändå. Ikväll blir det vip kväll på kappahl som gäller, hoppas man hittar nåt roligt till bebis, eller till nån anan kanske *harklar*

Här e de mulet igen..såg ut att spricka upp när jag gick upp i morses, men nu verkar de som att de blir massa regn igen strax. Surbuk..men men.

nää..ja måste göra nåt..annars får jag dåligt samvete!






Kommentarer
Postat av: Mama Mad

Lyssna på din kropp kvinna ;) Vill den vila så låt den, du är ju preggo hehe! Älskar att baka, ska ha bakdag på måndag tänkte jag. Måste åka och handla först bara!



Idag blir det rastning av hund, föräldrautbildning med förlossningsfilm och sen att ta det lugnt. Älsklingen min sover hela dagen, sen ska han jobba natt igen..så jag är ensam ikväll med..:(



Ohh VIP gud va roligt! Hoppas du hittar några kap..;)

2008-11-13 @ 10:16:12
URL: http://madelainef.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Åh vad mysigt med en bebis snart :D

2008-11-13 @ 10:22:08
URL: http://thisismikaela.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Kan tänka mig det! :) har ni klurat på några namn än?

2008-11-13 @ 11:22:28
URL: http://thisismikaela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback