Ullared


2008-10-16 @ 18:00:03
Så va vi då äntligen hemkomna från ullared, kom väl hem för typ en timma sedan. Idag var vi faktiskt extra länge inne på gekås, och kan lova att det märktes på vagnen. Aldrig haft en så knökafull vagn på samma sätt som vi hade idag. Shit alltså! Dessutom plockades de inte bara av bebiskläder, utan blev en hel del julsaker me..oops :)
hittade en del bebiskläder men e svårt o veta va man ska köpa för färger. Dessutom blev ja lite besviken på pyamasarna, fanns inte ett enda pyamasplagg i strl 56 som hade fötter. Så fick köpa en utan fötter. Får väl bli att åka in till kappahl o köpa pyamasar i 56 o 62 sen framöver istället, likadant mössor.hittade inte en enda vinterbebismössa faktiskt!

Men så mkt fint de fanns...höll på o börja gråta när ja såg alla fina små bebiskläder till flickor. Fanns en jättesöt jeansklänning med röd top under som skulle passa så bra till jul på en bebisflicka. Men de blir en pojk känner jag ju på mig som ja sagt innnan, så blir inga klänningar här inte.

usch.. mina ben värker, nerven i skinkan känns mer i kläm än nånsin. lär nog inte gå runt o shoppa såhär mkt mer på väldigt läänge.haha! Men de va de värt vill ja lova.

har tagit lite bilder på grejerna vi köpt. Men julgrejerna får vänta. Får bli på bebissakerna i första hand.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback