Fortsätter i samma anda.


2008-09-03 @ 18:27:19
Idag har det varit en riktigt jobbig o efterhängsen dag på jobbet. Varmt som satan, och tungt! en sådan sak som att böja sig ner blir ibland jobbigt bara de!
Igår blev det inge me o lägga sig tidigt, eller ja lade mig tidigt i sängen, men sedan kunde jag inte somna trots att jag var dödstrött. Men det beror nog på det fenomenet som så många andra gravida får va me om; jag är van vid att ligga på mage och nu går inte det heller. Fast egentligen kunde jag inte det i början av gravven heller när jag knappt hade någon mage eftersom det gjorde ont i brösten då istället.Men nu är det makalöst! kan inte sova på mage för magen är ivägen, kan inte somna på rygg eftersom det bara kluckar o sparkar hela tiden, och lägger jag mig på sidan så sparkar det inte lika mkt men då trycker det på så man blir kissnödig istället.
men till slut somnar man iaf..det är skönt de. Men värst av allt tycker jag ändå är att vakna stup i kvarten av kramp i vaderna. Hatar't..man vet liksom inte vart man ska ta vägen.


haha..snacka om att jag klagar! men that's life. Vi har själva valt o få detta kärlekens barn <3 så då får man stå ut med allt ju, och det är det värt! Vet att det finns mååånga gravida som måår mkt mkt sämre än va jag gör så. Men ändå..det är skönt o kunna skriva av sig när man har sina dåliga dagar.

haha..glömde berätta förresten..fick näsblod på jobbet idag. Har aldrig haft det förut..men idag kom de, då va de en kärring som tittade på min mage o sa att någon annanstans måste det ju komma ut nu när jag är gravid. (hon tyckte hon va jätterolig)

vad har alla gjort idag då?






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback