blääää


2009-04-16 @ 21:16:40

Idag känner jag mig bara fet ful o äcklig. Har iaf gått ner ett kilo de senaste dagarna..men det är en lång resa kvar. o degbullemagen hänger o dinglar där fortfarande. Kan ju iaf skryta med att ja ligger ett havlt kilo under ett nytt tiotalstreck..de ni! men som sagt... en lång resa kvar.. o undrar om man har karaktär tilll o klara de?

jag måste..för jag mår så fruktansvärt dåligt så det inte är riktigt klokt.

om man ändå kunde ha lika lätt o gå ner i vikt som man hade för ett antal år sen!


O så bävar ja nästan lite för återträffen, om ja ska gå så måste jag ligga i dag som natt för o gå ner några kilon till..så jag trivs någorlunda med mig själv. är så rädd för att folk ska viska o snacka skit om en när man väl är där annars. För vissa gjorde ju det under  gymnasie tiden o då jag inte ens vägde såhär mycket. Fast iofs..minns att de va de som fick mig o gå ner så mkt i vikt förra gången..tänk att några så elaka viskningar kan få en motiverad? skumt egentligen!!

det jag vill säga är att jag ska kämpa dag som natt, inget ska hindra mig! nu e jag rätt taggad..inge godis på ett par veckor!!








Kommentarer
Postat av: CiliaH

Tack för tipset om rapsolja! Det ska genast provas, eller jag kanske ska vänta till imorgon eftersom hon sover nu ;)



Vilken söt liten grabb du har, jag tar allt och lägger till dig på bloglovin och kikar in fler gånger!



Det där med klassträffar är hemskt. Sist jag var på en var 10årsträffen från högstadiet och fyyy. Jag har lovat mig själv att aldrig mer utsätta mig för det. Det var det vidrigaste jag varit med om och grät hela vägen hem. Någon gymnasieträff har vi inte haft, det hade iaf inte varit lika farligt för min del, för vi kom rätt bra överens allihop.



Oj vad jag babblar! Förlåt!

Ha en fortsatt trevlig kväll :)



KRAM

2009-04-16 @ 21:44:19
URL: http://ciliah.blogg.se/
Postat av: emma - mamma till meja

ja det här med vikten :( vissa dagar tycker jag att det är okej, andra dagar vill man ju inte ens se sig i spegeln. blää.

2009-04-17 @ 07:26:56
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: emma - mamma till meja

funderade på det igår också, men det syns inget och känns inget speciellt i munnen på henne. fast det gör kanske inte det innan?

2009-04-17 @ 08:55:28
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: erika

jag har börjat träna igår å ska träna varje torsdag tänkte jag. försökta promenera mkt o sen vill ja simma nån gång i veckan.



lycka til!!! man behöver pepp, för träna är något av de jobbigaste jag vet, men här får du positiv pepp som i att du klarar detta för de är va du vill!! inte som i att du ska göra de för dessa andra människors skull.



du är du o de e din kropp - o DU ska trivas, inte dom andra. håller tummarna för dig! kram

2009-04-17 @ 10:11:54
URL: http://taby.blogg.se/
Postat av: Amanda

Lycka till!!!! Här dallras det också, hade stl 36-38 förut, nu har jag 40-42....

2009-04-17 @ 10:18:40
URL: http://glantan.blogg.se/
Postat av: Tezzan

Heeej gumman! Förstår precis hur du känner dig,jag hade grym ångest o jag menar det verkligen jag hade sån ångest så jag faktiskt tyckte att jag var riktigt ful o äcklig o gick inte ut på flera veckor,månader.. men sen tänkte jag att:HALLÅ?!JAg har faktiskt precis varit gravid o fött barn,jag får lov att ha dem där 15 kg extra på min kropp iaf ett tag till... jag väger fortfarande 15 kg för mycket o har hängmage o bristningar osv,men jag e ju mamma nu,jag går ut o går en runda varje dag oavsett vad det är för väder för det får mig att må jätte bra.. man behöver inte gå en lång runda varje dag en liten runda duger oxå jätte bra.. men bara jag kommer ut lite varje dag så mår jag bra.. vet du.. du kommer att bli smal men det tar tid,ibland väldigt lång tid.. jag känner med dig verkligen för jag vet precis hur du känner dig.. Jag äter godis lite då o då o veckan o äter en lagom stor portion men fortsätter att gå ner i vikt iaf,väääääldigt sakta men säkert o det kan ju kanske bero på att jag e ute o går varje dag eller så e det för att jag ammar.. jag vet inte riktigt... jag ammar ju fullt så ajg kan ju inte banta iheller just nu.. men ajg tänker ju oxå att sen när jag inte ammar längre då jävlar ska jag gå ner i vikt trivs inte alls iheller med mig själv nu.. mår så jävla dåligt när jag e överviktig.. tycker inte alls om mig själv då.. men just nu får jag vara tjock.. o vill inte folk titta på mig så får dem titta på nåt annat håll.. ha ha ha ha.. Oj vad jag har svamlat ser jag..jag hoppas att du förstår på ett ungefär vad jag menar.. jag menar bara väl.. menar bara att det steg mig åt huvet ett tag o det e ju inte bra.. det löser sig ska du se.. du kommer att förlora dina kilon..nån sa att man e inte helt återställd förrän ett år efter förlossningen.. alltså kroppen utvändigt o invändigt.. så det tar tid... ha ha ha..jag babblar fortfarande..ti hi.. men ha det så bra o tänk inte så mycket på det.. fast en sak har du ju rätt i o det e att man ska ju tänka på vad man äter o inte stoppa i sig för mycket skit.. inte varje dag kanske o bara äta en portion med mycket salad eller grönsaker som ger en snabbare mättnadskänsla o äta lite men ofta,ca 5 ggr om dagen.. så man inte blir så där vrålhungrig för det e ju då man äter som om man aldrig har fått mat förut..ti hi...det gör jag iaf...fniss.. nu måste jag ta Alicia..hon sitter i sin babysitter o beklagar sig.. ska skaffa en gåstol till henne men vet inte riktigt vilken som e bäst.. vet du nån?

Ha det bäst gumman!o pussa på lille Elliott från oss!Puss o kram

2009-04-17 @ 10:30:45
URL: http://tezzan82.webblogg.se/
Postat av: Tezzan

åååhhh älskade gumman läste inte det sista förrän nu tyckte att jag hade missat något.. fy fan vilka jävla idioter!!! Skulle kunna slå dem gula o blåa!! JAg kommer upp till dig o följer med dig på återträffen o slår dem!!!Kan inte ta så lång tid att köra upp till dig..:) Nej men usch såna människor har jag inget för övers till alls..dem kunde lika gärna varit små loppor för mig.. tänk dem som små loppor eller nåt,dem har iaf inte en sån underbar o vacker liten son som du har plus att jag kan aldrig tänka mig att dem är så vackra o fina som du är,gumman... en nyförlöst mamma är den vackraste kvinna som finns tycker jag.. du kommer att fixa det oavsett om du går ner i vikt eller inte, du fina vän där ute i världen!

Puss o kram

2009-04-17 @ 10:35:07
URL: http://tezzan82.webblogg.se/
Postat av: erika

Hej!!! älskar låna inlägg så dont worry haha =)



elton sitter inte i sin vagn, ja har sittdelen i liggläge (om du vet hur ja menar). så han ligger =) ja tror elton väger 7 kg nu så då e dom ungefär exakt lika stora killarna heheh elton tar ikapp :)



tommy tränar oxå fotboll, fast tisdag o fredag kvällar, sen kanske nån mer gång då å då. men jag har bestämt tillsammasn me honom aatt torsdagskvällar ÄR min kväll. då tränar jag o gör VAD jag vill =) o han har elton oavsett vad jag gör. kanske kan du ha en sån kväll? nån dag då han inte tränar din kille





kram (heheeh hoppas du gillar långa inlägg)

2009-04-17 @ 12:21:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback