helgen e snart slut =/


2009-04-13 @ 18:58:34
Sitter här o kikar på vår son som sitter i sin pappas knä o böjer sig framåt mot fötterna. Han försöker o sulta på tån, men har inte lyckats ännu. Nåt annat han har börjat med idag är att sulta på underläppen.. som att han har nåt o tutta på fast han inte har de. Undrar jag om det är så att det är tänder på gång o det är därför han sitter o sultar för att känna på de.

Idag har varit en mysig dag. Dock mindre mysigt när elliott vaknade redan vid halv två inatt och var hungrig, sedan vaknade han vid sextiden gången därpå o sen sov han till åtta. Som tur va så va de pappa A's tur o ha jouren så behövde inte gå upp..men i alla fall..man kan ju inte sluta lägga sig i..haha! e så lättväckt så jag vaknar med.

vid tiotiden i morse gav sig vår lilla familj ut på promenad i det fina vädret, i slutet av promenaden vaknade dock elliott o var tjurig. HAn ville absolut inte ligga i vagnen..låg o sparkade o skrek. Så var bara o ta upp honom så han fick kika lite.

När vi väl kom hem från promenaden begav sig A ut o satte dit sommardäcken o tvättade bilen. SEdan vi halv två sattes grillen igång; blev grillad fläskytterfile..o  de va mums =)

Sedan har vi fejat i trädgården nu på eftermiddagen, hållt på med de där jädrans buskarna som aldrig tar slut. Allt ska liksom bort!! 

Så en mysig dag har det varit, ur familjesynpunkt. Har ju varit massa mys med min lilla familj <3

Nu ska elliott få mat.






Kommentarer
Postat av: emma

meja suger på sin underläpp hela tiden också, supersöt är hon när hon håller på :)

2009-04-13 @ 20:13:43
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback