kväll igen.


2009-04-06 @ 18:52:28

Åh hej o hå, va tiden kan gå. Nu är det kväll igen, grillen är på.. det vankas grillade hamburgare i kvällssolen. Elliott ligger här på golvet på sitt täcke o lever apa. Han pratar o envisas med o ta spjärn mot golvet så han hamnar längre o längre upp på täcket.. fick nyss lyfta ner honom för han va för nära kanten o därmed hade han vilken sekund kunnat slå i huvudet i golvet. Min lilla busunge det...han är för go =) vad skulle jag va utan honom?

Idag har jag ungefär gått 14000 steg skulle jag kunna tro. Min stegräknare är inte som den ska så den har stängt av sig själv några gånger så man fått börja om på noll..men de gångerna man kikat o sett hur många steg man har så har man ändå haft ett hum om hur mkt de varit sen när man sett att de varit nollat! Tänkte försöka gå åtminstone 10000 steg varje dag..får se om jag lyckas. Men det är nog itne så svårt i och med att man går typ tre promenader varje dag då lilleman sover bäst i vagnen.

Var en sväng hos syster nyss o lånade hennes liggdel. De har haft en emmaljunga vagn med, fast inte city cross modellen, så deras liggdel är lite större har vi kommit fram till. Så tog med mig chassit till våran vagn dit o så testade vi om liggdelen passade...och de gjorde den =) så ni behöver man inte oroa sig för att Elliott har för lite plats i vagnen.han har nämligne de senaste dagarna legat och sparkat o så på vagnöverdraget så de nästintill åkt av. nu har han fått åtminstone nån decimeter till =) och de bästa av allt med den nya liggdelen är att man kan lyfta upp vid huvudet så elliott nästan sitter upp lite.. ska bli roligt o testa liggdelen imorn =) Hade iofs kunnat ta fram sittdelen till honom, men jag tycker han e ltie för instabil för de än.. får nog vänta nån månad till iaf.

Kanske tar några kort imorn o visar så får ni se att de inte blev så pjåkigt iaf...även fast man fick använda våran suflett till liggdelen då de fortfarande använder sufletten till williams sittdel.


usch ja..va jag lovar o ta o kort o så..bara o se till o hinna med de oxå.

nää, nu är lilleman trött på attl igga på golvet..ska ta upp honom o gosa :D


hoppas alla mår bra


kramis







Kommentarer
Postat av: Bella

Ha en underbar dag!

2009-04-06 @ 19:05:12
URL: http://bellablogg.blogg.se/
Postat av: Katja

Smidigt att kunna låna hennes liggdel =) Tuva börjar bli lite stor för mjukliften så det är väl snart dax att byta till sittdelen.

2009-04-06 @ 19:31:58
URL: http://lillagrodden.wordpress.com/
Postat av: Emma

Ja istället för att man kokar upp mjölk och häller i mannagryn så kokar jag upp vatten och häller i pulver till den mängden och så i med mannagrynen =)



Jaa de är kul mata dem. De känns så stora de små bebisarna :D

2009-04-06 @ 20:39:58
URL: http://halmstadbebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback