Mitt i veckan


2009-04-01 @ 13:41:00
Idag är det "lillördag", solen skiner ute o elliott är nu 16 veckor gammal =) eller jaa..ung får man väl säga.

Inatt har elliott sovit hyfsat bra, men som vanligt så vaknar hans mamma av minsta lilla. o när han e halvvaken o komme rpå att han inte har nappen så börjar han gny så e ju bara att resa sig upp o stoppa i nappen igen.

Vid sjusnåret imorse slog busungen upp sina ögon för andra gången. Första gången var runt femhugget o då lade jag han i min säng o han sov två timmar till. Där låg jag o kikade på vår underbara skatt medans han sov. Vid niosnåret var elliott trött igen; så lade honom i vagnen o gick ut o putsade våra fönster i köket. Har ju fler fönster o putsa men man får ta lite då och då. Underbart väder var det ute iaf mina vänner =) Var jätteskönt i solen. elliott vaknade sedan vid elva o var jättehungrig så han fick mat.
 Sedan vart han trött vid halv ett o ligger fortfarande o sover i sin vagn.  han sover med andra ord väldigt mkt.  JAg har precis bakat klart lite bullar. Tänkte att de kan va bra o ha nåt i frysen ju!

I eftermiddag ska vi hålla på i trädgården igen,har massa ris från träden vi klippt som ska till återvinningen o jag skulle helst vilja klippa ner buskarna som jag inte hann klippa i söndags.

nähä..kanske skulle ta o se om min busunge vill vakna snart igen. Men om jag känner honom rätt så vaknar han inte förrän det är dags för mat nästa gång!!






Kommentarer
Postat av: emma

putsa fönster, och fixa i trädgården...hmm... låter som sånt jag också borde göra. men inte idag skratt

2009-04-01 @ 14:06:31
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Katja

Sugen jag blev på bullar nu då :) Så flitig du är som putsar fönstren. var evigheter sen det blev gjort här hemma! Borde göra det nu men väntar lite till tills jag vet att det inte kommer mer snö :). Effektiv har du varit idag i alla fall :)

2009-04-01 @ 22:35:31
URL: http://lillagrodden.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback