BLÄÄ


2009-08-14 @ 13:03:15
DÖRRARNA HAR NU KOMMIT, VI HAR VARIT UTE O GÅTT EN LIIITEN LIITEN RUNDA MED VAGNEN ELLIOT T O  JAG.

JAG ÄR SÅ DJÄVULSKT TRÖTT JUST NU, HUVUDVÄRK HAR JAG ME.. O ELLIOTT HAN E GNÄLLIG IDAG. HAN HAR FLERA GÅNGER STÅTT O DRAGIT MIG I BYXBENEN O GNÄLLT O MER DÄRTILL.. SKULLE BARA VILJA GÅ O LÄGGA MIG O SOVA, MEN LILLEN MÅSTE JU SOVA ME FÖR ATT DE SKA GÅ.

HAR SÅ MKT JAG VILL BLOGGA OM, MEN JUST NU ORKAR JAG INTE. ORKAR INTE ENS GÅ IN PÅ BLOGGKOLL O LÄSA MINA FAVVOBLOGGAR SOM UPPDATERATS, ORKAR INTE SVARA PÅ KOMMENTARER, ORKAR INTE ENS STÄNGA AV CAPS LOCK, DET HÄR E ALLT JA BJUDER PÅ IDAG TROR JAG.. TAKE IT OR LEAVE IT..

DET ÄR SÅHÄR LIVET SOM SMÅBARNSFÖRÄLDER ÄR, OCH DET ÄR SKÖNT ATT DE UNDERBARA O MYSIGA DAGARNA E MÅNGA FLER ÄN DAGAR SOM DEN HÄR =) JAG ÄLSKAR JU MIN LILLA PLUTT NO MATTER WHAT

HOPPAS NI FÅR EN TREVLIG FREDAG IAF =)

DET ÄR TUR ATT DET ÄR FREDAG!






Kommentarer
Postat av: emma - mamma till meja

Gör ett nytt försök att kommentera, det gick inte innan. Jag har tänkt på en sak med din blogg, och det vore lättare att läsa om texten i inläggen var ljusare :)



Hoppas du piggnar till! Kram

2009-08-14 @ 14:42:45
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Anna

Usch, sådana dagar är inte roliga. Som du skriver är det skönt att de bra dagarna är fler. Hoppas lördagen blir bättre för er! En stor kram från oss!

2009-08-15 @ 08:06:43
URL: http://ambi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback