HEMMA =) ett pessimistinlägg


2009-08-05 @ 18:22:22
Gud så skönt det är o vara hemma igen med facit i hand =)
vi åkte väl strax efter tre, var framme halv 4 och kom hem strax innan 18. Så mkt folk de faktiskt har varit, o så va de ju premiär o gå på den marknaden med barnvagn me. Haha..va man kan störa sig på folk säger jag bara! Folk ser sig inte för o går in i sidan av barnvagnen, folk stannar precis framför barnvagnen..haha.ja ni hör ju själva att jag stört mig på folk en hel del. Det är inte lätt o va skittrött samtidigt som man bara känner hur svetten rinner o hur folk som går bakom en skjuter kassen i baken på en..

Med andra ord så dissar jag årets skge marken, eller ja..de jag iaf kan hissa o  vilket e tur de e ju vår Son Elliott. Han var jätteduktig hela tiden. Han satt där snällt i sin vagn o kikade massor på folk o flinade emellanåt, trots att han missat en nap idag..inte illa de =)

Måste ju berätta att vi såg foppatofflor i strl 18, men de var GRÖNA..så jag frågade knallen om de fanns i nån annan färg. Han berättade då att han hade haft massor i alla möjliga färger på morgonen när marknaden dragit igång. Men nu så fanns de bara grön färg kvar. De va väldans synd för oss faktiskt..för jag tycker att de e lite sött me minifoppatofflor på småbarn!
Vi fick me oss en hink kindagurka hem, lite marknadsnougat, några remmar..gick även o letade efter wästgötabagar'n men de verkade inte som att de hittat dit iår =(

o små bebisar, så mkt bebisar det var överallt. såg en stolt far med en pytteliten söt bebis i famnen- så liten va inte ens elliott när han föddes. Kan nog gissa på att den här bebisen kanske vägde max 2500 gram typ..de e litet de. Alla bara gick o tittade o log brett när de såg bebisen, =)

nu har jag pladdrat av mig lite igen

over and out






Kommentarer
Postat av: Carolina

Tack söta du för din kommentar. :)

Som sagt, de känns skönt att veta att man inte är ensam. Just för tillfället känns de som om det är mycket neg i bloggen, men de blir ju så ibland. :)

Hade blivit riktigt vansinnig om jag hade varit på marknad barnvagn när folk beter sig så. Jag hatar verkligen respektlösa folkmassor. Tror faktiskt det är ibland det värsta som finns. :P Låter som värsta ragatan nu kanske, men jag har verkligen inte tålamod till sånt. haha.. Speciellt då som i ditt fall när man är rädd om sin son och vagnen. Vilken tur att du har en sån lite guldklimp som är snäll och söt hela tiden. :)

Tänk om han hade skrikit sig igenom marknaden liksom. Panik. haha

Hoppas att humöret går upp lite nu när du är hemma igen. Mitt är på väg upp nu i alla fall. :)

Kram

2009-08-05 @ 19:51:33
URL: http://bluppan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback