PÅ DÅLIGT HUMÖR IDAG!


2009-08-10 @ 09:58:41
SAKER JAG STÖR MIG PÅ IDAG:

-såg igår på smhi att de skulle bli svalare idag o regna lite.skönt tänkte jag. då kan man gå långpromenad me elliott utan att han blir genomsvett. ICKE- de e soligt o varmt ute idag me!
-när vi gick förut så kände jag direkt att nåt hänt me min ena tå. Antagligen trampade jag på nåt igår när jag va barfota i gräset.  så blir inga fler promenader idag, får bli cykling,crosstrainern eller box aerobics.
-var på apoteket förut o skulle fråga dom om de hade stegräknare o be om doseringskopp.  de va två kassor öppna, tog en lapp för receptfritt. Ena kassan tar receptfritt o andra de med recept. Så när de va min tur så ändrar kassörskan o tar de med recept där med. Vi har då stått o väntat i en evighet känns de som eftersom det är som en gryta därinne o elliott e jättevarm. Men då tänker jag att aha- då tar den andra kassörskan oss när hon är klar då. Men icke, hon fortsätter ta folk med recept. Folk som tagit recept kölappar EFTER OSS!! blev så arg så jag tog me mig vagnen o gick därifrån! dålig service eller vad?
-A tränar ju fotboll. Har sagt till honom att han får sköta tvättningen av de själv. Vem vill lixom ta hand om svettiga o äckliga kläder som luktar tusen gånger värre än ens egna fotsvett? O vi har dessutom speciella halvdåliga badlakan som han får ta till träningen. Va händer då? jag kommer in till groventren o ser den där jäkla äckliga stinkande högen me träningskläder o badlakan från flera dagar o däri ligger flera av våra "finbadlakan". HAr sagt till honom tusen gånger o han har hållit med om att de inte varit bra o ta av dom o sedan låta dom ligga kvar därute o stinka. De blir ju förstörda. Dessutom så finns de ju inte hela set sen när man ska byta frotte i badrummet. Så skickade ett långt argt sms till A! om han kunde se till o tvättta oftare så skulle han ju inte stå utan!

usch va jag stör mig på allt detta idag! ingen bra dag med andra ord!!

Känns som inge går ens väg idag, så då lär väl inte datorn komma idag heller. hoppas den hinner komma tills i övermorgon. får då har vi inget telia bredband längre!






Kommentarer
Postat av: emma - mamma till meja

Stuga?? En kyrka är det ju :)

2009-08-10 @ 10:06:37
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: johanna med tyra och pyret:P

KARLAR!! håller med tusen ggr om!!

2009-08-10 @ 11:04:01
URL: http://tvamanaderkvar.blogg.se/
Postat av: miian

hey babe!

Oj vad du haft orsak att vara irriterad-inte bra det där!



Skriver mitt anv i emailfältet.



Ska läsa ikapp lite här och ser hur det går för den lilla prinsen.

Kram

2009-08-10 @ 11:53:32
URL: http://miian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback