SATURDAY MORNING


2009-08-15 @ 09:02:34

Inatt har lilleman inte vaknat o gnällt en enda gång. Jag vaknade vid 5 o var kissnödig o förundrades då över att haninte hade vaknat en enda gång. Men säg det som varar, för en kvart senare så va han klarvaken. Han fick sin välling men vägrade att somna om. Så ända sedan dess har han varit vaken. A lade honom i sängen nyss, så förhoppningsvis kan han sova lite nu.
Hade tänkt att vi skulle ge oss ut på promenad nu, men e han sådär trött så e de inge kul. för han gillar verkligen inte att sova i vagnen. ligger han ner i vagnen så reser han sig upp direkt (om man inte har spänt honom upptill me förstås.) o spänner man honom upptill o han ligger ner så får han panik o skriker o tjuter massor. så det är bättre att han får sova i sin säng först, o sen får vi ta en promenad. Han gillar ju att sitta o glo på allt man går förbi så =)
handlas lite skulle ju behövas me, hade tänkt o göra en kycklingpaj (med kesella i pajskalet)o ha med mig till kräftskivan vi ska på ikväll. men då måste det inhandlas lite ingredienser först.


vad händer hos er idag?

hoppas alla har en fin lördag.







Kommentarer
Postat av: Amanda & Oscar

Nu syns texten jättebra!

Kan rekommendera en manduca bärsele, barnet sitter ergonomiskt och bra och själv får man träning. Oscar älskar att sitta i selen, sover bra i den också!

2009-08-15 @ 11:37:20
URL: http://glantan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback