TAPPAD FILT O GLÖMSK MAMMA.


2009-08-18 @ 11:21:10
NU är vi äntligen hemma efter en långpromenad. Idag tog det sin lilla tid. IBland har man bara sådana dagar då man blir så trött på sig själv!!
 Allt gick på jättebra, elliott somnade efter en kvart. Men när vi nästan gått klart så fick jag se att elliotts filt inte fanns kvar i vagnen. Den måste blåst bort när jag vände på vagnen så han inte skulle få solen på sig. Mitt i mitt prat med mig själv i undran om "vart fasen är filten" så vaknade lillemanen upp. Det var ju bara för oss o vända o gå en bit tillbaka för o se om vi hittade filten. Men inte fanns den nånstans. Sedan gick vi till ica o skulle köpa lite flingor, när jag lägger upp varorna på bandet o ska ta upp plånboken så hittar jag den inte. Gud så pinsamt! var bara o lägga ner varorna i korgen o gå o ställa tillbaka allt på hyllorna o gå därifrån. Antagligen så glömde jag o lägga tillbaka den efter jag hade handlat igår eftermiddag.

så ja..idag har vi gått typ över 3000 steg mer än vi brukar göra på morgonpromenaden..de tackar vi väl för iofs. Men det är trist att filten e borta ju. den va ju så gullig!!



veckans blogg v34 Anne-Lie's blogg






Kommentarer
Postat av: Amanda & Oscar

Nä va tråkigt!

Jag är också glömsk. Glömde min plånbok vid kassan på Ica för ett tag sen. Märkte det inte på två dagar förrän min syster sa att de sagt på ica att de hade min plånbok.

2009-08-18 @ 11:49:35
URL: http://glantan.blogg.se/
Postat av: Prinsessan Diana

det låter som att det är fler som har lite motsträvig dag idag .. =)

2009-08-18 @ 12:25:43
URL: http://dianahansson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback