massa paket och en promenad i snön o blåsten.


2009-12-16 @ 17:50:13
JA för ett tag sen gjorde elliott och jag en liten tripp till bynn. Vi hade två brev som skulle postas, och en order att skicka tillbaka och ett paket att hämta =)   De blåste o yrde, det var snorhalt o ingen hade typ skottat sin trottoar men vi tog oss fram ialla fall- mot alla odds,haha! väl inne på ica såg jag att paketet faktiskt fick plats under vagnen tillsammans med lite varor så passade på att handla lite med.vad tror ni det var i paketet?
Idag har vi fått många paket ändå tycker jag..hihi! Gjorde ju beställningar på kort från olika ställen och idag fick vi två nya paket i brevlådan med massa bilder från när elliott var liten.Tänkte ta o kika igenom dom sen i lugn o ro när elliott sover.
Imorn antar jag att det kommer att komma ännu mer paket om vi har tur- två stycken åtminstone om jag räknat rätt..det är så det är när de nalkas jul o man har beställt bilder o sånt..

nää.. nu blir de lite bus med sonen ända in i de sista för snart är de läggdags för liten <3

önskar er en trevlig kväll,
får se om jag kommer tillbaka lite senare.

kramar







Kommentarer
Postat av: Petra

Så roligt med paket! Jag får nöja mig med det som är väl inslaget i magen tror jag. Men jag märker ju nu att jag inte varit så snäll eftersom den aldrig kommer, hehe.

Inte klokt att man går å väntar på att få ont, hahaha, mn nu vill jag bara det!



Ha en skön kväll!



kramar

2009-12-16 @ 18:44:25
URL: http://glamouricious.blogg.se/
Postat av: Malin-mamma till sam TÄVLA HOS MIG!

Ny tävling i min blogg, lycka till i den om du vill vara med och tävla!

2009-12-16 @ 21:10:24
URL: http://malinsmix.blogg.se/
Postat av: Carolina

Jaaaa!!:D Och de kommer fortfarande massor!!! Så roligt. Brukar inte få så mycket snö, i alla fall inte kring jul. Vi har varit ute allihopa och promenerat/busat i snön nyss igen! MYS! Har ni åkt pulka idag också?

2009-12-16 @ 22:03:10
URL: http://bluppan.blogg.se/
Postat av: Carolina

Heej snygging!

Ja, det brukar bli så. Har också en massa bilder men blir liksom aldrig färdig till att lägga upp dom och sen tycker man att det har gått alldeles för lång tid. :)

Ja, mums, det är bland det bästa med julen. haha... Men inte för figuren dessvärre. ;) Jag hade pysseldag med julklapparna i lördags så nu är allt färdigt förutom julgodiset. Gjorde delar av det idag och en misslyckad 5 min kola. Hur gör du med din? Jag har recept där det står att man ska hälla den på en plåt, men hur förvarar man den sen?! :) haha.. Har aldrig gjort 5 min kola innan nämligen, men det var supersmaskigt och enkelt.. :)

Tack så jättemycket för peppen angående mitt nya jobb. Det känns väldigt nervöst men det ska nog gå bra. :)

Haha.. ja, honom håller jag hårt i. Kul att se en ny sida av honom. Han brukar annars ha så dåligt tålamod så jag var riktigt impad och lite smått chockad faktiskt. :) Han har t.o.m. pratat om det idag. hihi..

Hoppas allt är bra med er.

Kramar

2009-12-16 @ 22:08:26
URL: http://bluppan.blogg.se/
Postat av: unique

Hahaha... Så klart du tycker. Eliott har alltid varit en stark favorit hos mig..

2009-12-16 @ 22:38:46
URL: http://saratilling.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback