STRÖMAVBROTT, MINUSGRADER OCH FROST.


2009-12-02 @ 09:05:19
Godmorgon på er allihopa <3

Härlig morgon o vakna upp till runt 6-tiden när man kikar på termometern o ser att det är -5 grader ute, o att det är massa frost på backen, äntligen börjar de bli lite "vinter" ute =)
Natten har väl varit sådär, vaknade runt ett tiden av att andreas kom o sa att de hade varit strömlöst- gick då på toa, o väl där så upptäckte jag att det inte gick att tända och att lampan för golvvärmen inte lyste =/ så då målade jag självklart f-n på väggen o trodde att det var en fas igen. Det hade nämligen gjort det när vi var iväg på bio förra fredagen. När systermoster o hennes kille o elliott hade kommit hem hit så va de alldeles kolsvart o gick inte att tända nånstans. (Så min pappa hade fått komma hit o fixa ny prppoar nog pga all belysning o så hade vi haft både torktumlare, tvättmaskin, diskmaskin igång samtidigt med.) Så självklart så trodde jag att samma sak hade hänt igen trots att vi inte hade haft allt igång igårkväll. Vi kunde ju inte göra så mkt åt de sa vi, A skulle helt enkelt få gå upp tidigt på morgonen o kika. MEn efter ett tag så kunde ingen av oss sova pga undrande om de va som vi trodde eller inte..
Så  vi kikade ut o fick se att ingen utebelysning lyste nånstans o så lyste inte ens gatulamporna. Så de va bara strömavbrott!! skönt det!
Sen kunde inte jag somna om eftersom jag låg o undrade hur länge avbrottet skulle vara. Hade de ens märkt att de va avbrott? tänk om strömmen inte va igång igen till 5 då elliott brukar vakna o vilja ha välling. JA..de va mycket som for runt i huvudet på mig- som vanligt. EFter nån timma var strömmen tillbaka igen dock och jag kunde slappna av o somna om!

frostbild kanske?


såhär ser altanrutorna ut denna morgon.









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback