till "olivia"


2009-12-08 @ 16:56:39
fick en kommentar från olivia nyss angående inlägget jag blir så galen.

olivia:Nej, det är inte fruktansvärt. Det är ett misstag. Fruktansvärt är det när barn blir våldtagna, mobbade eller misshandlade. Alla begår misstag.

svar: har jag ens skrivit att det är fruktansvärt,visa mig  vart i så fall är du snäll?? skulle inte tro det-ordet jag använde var frustrerande o irriterande om jag vill minnas rätt? och ett misstag? skrev  ju "Vi sa att vi bara skulle köpa fotsacken där med, sen vill vi inte köpa nåt mer där" med andra ord så menar jag självklart att vi råkat ut för deras slarv tidigare med! Vet du hur många extra vändor vi får åka när de gör fel? det är ca 12-13 mil att åka fram o tillbaka för att ändra en sådan grej- o det är inte så roligt när man har en liten som fullkomligt hatar att åka bil dessutom!
och jag vet att det är en ful värld vi lever i där det händer massa hemska saker dagligen som är värre än det här- det är det som kallas fruktansvärt som du säger. Har inte påstått annat..
läs ordentligt o tänk dig för innan du hoppar på nån med falska anklagelser!!

hoppas du får en trevlig kväll!!






Kommentarer
Postat av: Carolina

Hej gumman!

Tråkigt när vissa ska göra sin egen tolkning, förvränga och tillrättavisa. Men det är bara att skaka av sig. :)



Ja, jag håller tummarna för dig. Är också för snål själv för att beställa en kalender som kostar så mycket. ;)

Det är verkligen fördjävligt att dom ska kunna leva lyxliv och klaga när folk går hemma och är arbetslösa med vedervärdig ersättning. Sjukt.

Åh, vad skönt att det går bra för företaget du jobbar på. Hoppas verkligen att det fortsätter så. Ingen höjdare om ni båda skulle bli arbetslösa, med tanke på barn, hus och allt det där. Det är den största nackdelen med att jobba på samma ställe. :/

Tack, vad söt du är. Blev nästan lite generad när jag läste. :) Så kul att få så goa vänner via bloggen. Det trodde jag aldrig.

Kramar



2009-12-08 @ 18:21:13
URL: http://bluppan.blogg.se/
Postat av: Emelie, mamma till Lukas

Frukansvärt är väl ändå då saker om INTE får hända händer? Och detta var faktiskt en sak som INTE fick hända och hände med andra ord - FRUKTANSVÄRT! När ett barn blir våldtaget etc är däremot inte enbart fruktansvärt utan det är även oaccepterat, äckligt, fult, jaa HERREGUD helvettet löses väl upp inte vet jag men "olivia" kan ju inte enbart ja å va arg jag blir på människor som ska kommentera andras olycka med ännu mera skit! Heja dig Emelie olivia verkar ha ett par skruvar lösa ;)



2009-12-08 @ 23:43:04
URL: http://mellemus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback