kväll igen


2009-02-10 @ 18:26:58
Sitter här i soffan med elliott bredvid mig. han ligger på en stor kudde som tar upp halva soffan o sparkar på mig emellanåt o kikar på lampan o så jollrar han lite med..så sött så =)


(18:33 nu sover han)

Var riktigt skönt o ta en liten nap förut faktiskt känner mig som en ny människa även fast det är lockande o lägga sig o sova en stund till! Vi låg där i sängen och kikade på varandra tills vi somnade lillen o jag. O när vi väl vaknade så va de när pappa A kom hem från jobbet efter halv tre.
Sedan gick jag upp o gjorde mat, blev inte köttfärssås ; blev tacos istället. Det var riktigt gott faktiskt!
Har även varit en sväng hos mor o far o fikat ( fast duktig som jag är så åt jag en frukt istället för fikabröd, än så länge har jag karaktär)

Ikväll blir de lugnt, funderar att se på anmäld försvunnen på 4fakta o sedan slå över till femman vid nio o se på den där dokumentären om makar som är transvestiter. så ser väl min kväll ut, sen får vi se va de bjuds på tills man matar elliott sista gången vid 11-12 tiden innan han somnar.



ett par bilder från igår när han låg o sov bredvid mig, satt precis intill o tog korten så han ser ruggigt stor ut.. ser ni "blöjröven" de e va vi brukar kalla hans rumpa när han putar sådär me rumpan. han har ju som sagt tappat en del hår framme i pannan, men nu börjar de växa ut lite nya babyfjun där. lustigt nog så har han kvar allt hår i nacken..ser lite lustigt ut..men han är så fin o söt ändå så tycker mamma.

förresten så har vi börjat använda hans kläder i storlek 62 nu..går nästan åt. Bodysarna i 56 kan han fortfarande ha, men de e ju roligt me lite nya kläder. SEn går de rätt bra med en del av byxorna med fortfarande. E värre med bodysuiterna de går på sista refrängen nu..så har passat på å haft på honom hans gröna villervalla bodysuit idag., kan bli den blå-svarta imorn kanske..eller den röda villervallabodyn istället.. Hahah..som ni hör så älskar jag o bestämma va vår son ska ha på oss..de ska gärna matcha lite me om de går ;)






Kommentarer
Postat av: Evamy - Äntligen är Alva här!

aha.. det funkar inte genom msn heller.. Men tidigare idag funka det, sen helt plötsligt så funka de inte igen.. Blä.. lämnar iväg den på lördag och blåser ur den helt!

2009-02-10 @ 19:30:25
URL: http://evamys.blogg.se/
Postat av: emma

villervalla har helt underbara kläder :) dom kunde dock varit lite billigare man är ju i te jätterik när man är mammaledig direkt...



kram

2009-02-10 @ 19:42:34
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Mad

hehe ja allt är bra med oss=) själv?



dopet är preliminär bokat..datumet kommer jag lägga upp på bloggen när inbjudningarna är skickade=)

2009-02-10 @ 22:20:26
URL: http://madelainef.blogg.se/
Postat av: Nina

vilken sötnos :)

2009-02-11 @ 11:12:24
URL: http://niina89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback