Lördag


2009-02-28 @ 08:33:24
fåglarna kvittrar utanför, solen skiner på. MAn blir nästan lurad till o tro att det är vår. Men sen ser man de lilla täcket med snö som kom igårkväll o då fattar man att de inte alls e fallet.
Igår va de mammagrupp som gällde, var så trevligt så. Bebisarna låg nakenfisar på ett täcke på golvet, o vi masserade dom. Elliott var riktigt i tagen först o sparkade o rörde sig konstant, men efter en stund blev han avslappnad o bara låg o kikade. Han måste verkligen tyckt om de massor. Är en liten flicka med i gruppen o elliott verkar ha fattat tycke för henne. För förra gången kikade han massor på henne o igår med, han försökte till o med prata med henne.

Blev lite morotskaka o snack med, sedan åkte alla hem för o ta lite helg =) 

Idag är de melodifestival med, har inte en aning om vilka som ska va med..men får titta ändå.
En sak jag kommit på som e ganska typiskt mig o A just nu är att vi hyr filmer o så tittar vi inte på dom. Förra helgen hyrde vi en som vi inte tittade på. och igår hyrde vi en för A gärna ville hyra film. Men jag orkade inte titta, o då struntade ju han i den med. Smarta vi e va? Nu ska vi inte hyra nån film förrän vi e riktigt säkra på att vi hinner me o kika på den.

Igår somnade elliott vid nio, o så sov han till halv fyra då han fick mat. SEdan sov han till halv 7 o sen hamnade han i min säng tills kvart i åtta då  han fick mat igen. Riktigt hyfsad natt..eller hur?

Idag händer de inte så mkt faktiskt, ska nog på lite fika sen. pappa A ska spela fotboll idag så vi blir ensamma en stund i eftermiddag.


Kommentarer
Postat av: emma

mysigt med babymassage, vi ska också ha det senare i vår :)

2009-02-28 @ 09:47:12
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback