kan du vakna lilla elliott :)


2009-02-10 @ 22:30:31

sitter  här o hoppas påå att elliott ska ta o vakna snart nu. han har sovit ett bra tag o det är snart dags för matningen om han vaknar. Vill att han ska vakna o äta så vi sen kan gå o lägga oss o sova..om han vill sova, de vet man ju aldrig.

han har sovit ganska mkt idag med faktiskt..fast han sov nog mer igår ändå. Gnällig kille har han varit idag med..i morse så gnällde han som en galning när jag kom ur duschen efter en riktig snabbdusch. När jag tog upp han så fortsatte han o bara gnällde o gnällde..försökte verkligen med allt, men inget hjälpte. Tårarna bara rann ned från hans små bulliga kinder. Efter en stund tog ja fram bärselen o satte honom i den. då blev de faktiskt tyst..antar att de guppade lite i den när jag gick o så, att de va skönt för magen. för var säkert magen som spökade eftersom han fisit mkt idag me så. För sen i kväll hade han en till sådan stund då han bara illtjöt o inget hjälpte. det är så hjärtskärande o höra dom tjuta så o sen se att de rinner massa tårar med, o sen o veta att man inte kan göra nåt åt de..de e det värsta av allt de!

nähä...ska ta o dricka lite vatten..blev riktigt törstig nu..e nog tacosen som spökar.Kommentarer
Postat av: Tezzan

Det e fruktansvärt o se dem små liven gråta så.. Alicia e sjuk o har feber o det e hemskt att se henne så sjuk.. jag grät en skvätt igår för man kan inget göra mer än att vara där o låta henne få vara hos en så mycket som möjligt.. ger henne panodil supp för att hålla febern i schack..så den inte sticker iäg alldeles för mycket.. men det e hemskt o se.. men enligt en sida så har barnen i snitt ca 10-12 förkylningar dem första 2 åren.. hoppas att allt e bra o att Elliott blir bra i magen igen.. Puss o kram

2009-02-11 @ 13:27:53
URL: http://tezzan82.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback