ännu mer kläder o bajs


2009-01-23 @ 21:30:23
Idag hade elliotts mormor o moster emma varit o shoppat lite i mjölby. Vad hade de med sig hem om inte en kasse med kläder till lilla elliott =) de hade fyndat på lindex rean. Var visst halva reapriset. Så nu har han ännu fler bodysar i strl 62´. Så nu går ja verkligen bara o väntar o längtar tills han kan ha den storleken. skulle testa en pyamas på elliott förut, men den va för lång/ för stor ännu. De va synd de då hans pyamas me fötter i strl 56 nästintill e för liten.

men vi ska iaf snart börja med liberos blöjor nr 2 snart nu... har kört med newborn blöjorna o har ett litet paket kvar. sen så. Vi har inte tyckt att 2orna har suttit bra då elliott haft såna fågelben förut, inte haft några lår ens. Men nu har han börjat få kött på benen o igår när jag testade så satt blöjan väldans bra faktiskt. så nu använder vi upp de vi har. Sen så.

E vi störda som använt newborn blöjorna så länge kanske? menar elliott väger ju över 4 kg nu ändå o har gjort de i ett par veckor. men man vill ju att de ska sitta tätt o inte rinna ut..jaja. det är ju vårt egna beslut så =)

usch..e lite nervös. Elliott bajsar inte så ofta alls längre. han bajsar typ varann dag, igår va de så iaf. hoppas de blir bajs idag...annars blir ja orolig igen, eftersom han äter ersättning så e de ju inte bra att de går för lång tid mellan gångerna.

har testat olja i maten men de verkar inte hjälpa, o magdroppar mot magknipen men de verkar inte hjälpa..va ska man göra?


Kommentarer
Postat av: vera

det gör ingenting om dom inte bajsar varje dag, det är väldigt vanligt. de kan inte bli förstoppade, iaf inte när man ammar dom.

kommer ihåg att isabelle höll sig i 6 dagar när hon var bebis en gång :P

2009-01-24 @ 10:30:37
URL: http://vmiss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback