ännu mer tjat om mat o bajs


2009-01-09 @ 20:55:15
Har ju tidigare ammat tio minuter på varje sida o sedan har han fått ersättning. Han brukar få runt 100 ml, o för de mesta äter han uppp de men ibland har han lämnat.
Nu har ja börjat amma tjugo minuter på varje sida istället, o han äter fortfarande 100 ml. Men nu kräks han oftare än innan. Är det så att han äter för mkt, så han kräks för de? eller va tror ni? har försökt o pumpa ur för o se hur mkt de kommer på fyrtio minuter, men det är inte så lätt med apotekets vakumhandpump för hundringen. Den vill itne funka alls känns de som ju =( eller ska de va samma funktion på dom som på en elektrisk pump? vad vet jag

Sedan har han fått mer problem med magen me nu, förut har han bajsat flera gånger per dag, o nu så blir det en gång per dag, eller varannan dag.. det är väl normalt om man ammas helt, för då kan de ju gå en vecka ibland innan de bajsar, men det är väl inte bra att de går alltför lång tid om de äter ersättning?  ser ju på honom att han behöver bajsa, han gnäller nästan aldrig annars men när han försöker bajsa o det inte går så gör han de. syns att han tar i allt han har, för han blir illröd i nyllet o de låter om honom me. För de mesta kommer de bara massa fisar, inge bajs =(

förlåt att ja pratar om bajs o sånt. men minsta lilla kan oroa en nybliven förälder, speciellt när man inte varit me om de förut ju.  tänkte att de kanske finns nån därute som varit me om nåt liknande.

egentligen är ju de här en fis i rymden jämfört me en del andra nyblivna föräldrars problem alltså, finns flera stycken som har de värre än vi har de, men ja e ändå lite undrandes. man får ju inte direkt nåt svar på bvc, de kan inte ett shit här i ödeshög!


Kommentarer
Postat av: Magdalena

Testa med lite olja i ersättningen, eller messmör. Det brukar sätta fart på magen men bara lite :-)

2009-01-09 @ 21:27:50
URL: http://hulliganmamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback