De blir aldrig som man tänkt sig.


2009-01-31 @ 19:10:20
nää.de kan man verkligen säga att de inte blir. hade tänkt o åka till mjölby en sväng idag o handla lite kläder till mig o elliott. De hände aldrig. Hade velat ha med mig nån så ja kunde prova lite kläder själv, men mamma o sis o pappa hade åkt till mantorp för o kolla in husvagnar. Så de blev inge med de.

Stannade hemma istället o myste me elliott.  Sen åkte vi visst en sväng till motala o hälsade på min syster elinor och jimmy i hans lägenhet. var jättestor o fin lägenhet, ritkigt mysigt hade han de! De får vi göra fler gånger =)

elliott fick återigen kläder av sin moster Emma idag,eller hon sa att de va från kusin william, de hade varit o fyndat på lindex. Han fick en lila-senapsfärg randig body o en sån där kostymdress me. Såå fint..tack så mkt  emma o william =)

Har varit o hyrt två filmer nu som vi ska se på ikväll. Var jättelängesen vi hyrde film känns de som. Blev disaster movie, och tropic thunder. Hoppas dom är bra. Sen köpte vi en jättestor godispåse på godisaffären mitt emot mcdonalds i motala. de har såå mkt gott godis där. Tur att det är lördag ida =)

Imorn blir det kalas i skänninge, elliotts kusin fyller ju ett år på måndag. Han har blivit en riktigt stor kille nu ju. De går så fort. Kommer ihåg när han va några dagar gammal o vi hälsade på honom för första gången. De va då vi blev RIKTIGT sugna på att skaffa en oxå.
 O två månader senare så fick vi strecket. Har aldrig varit så pirrig o förväntansfull som jag blev då när vi fick reda på att de va en bebis på gång.

nähä..om ja skulle laga vår nyttiga mat nu då. Blir friterade waffle fries o hamburgare..nu e ni avundsjuka va?






Kommentarer
Postat av: Malin

Nej det har du rätt i, det är lugn och skönt att vara själv en stund :) Gud så respektlöst att hålla på så, bor man i lägenhet måste man ju vara medveten om att grannarna hör en... Hoppas ni får en mysig kväll. Kram

2009-01-31 @ 19:18:38
URL: http://malliiin87.blogg.se/
Postat av: Eva

med risk för att låta negativ, men disaster movie är totalt värdelös om man heter Eva =)

2009-01-31 @ 19:40:30
Postat av: emelie o elliott

till eva: haha.. syrran sa oxå de att den va värdelöst dålig, men ja tänkte ge den en chans, alla har ju olika smak tänkte ja..hoppas allt e fint med dig o bebisen i magen. kramis

2009-01-31 @ 21:02:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback