godnatt världen


2009-01-10 @ 21:50:40

Nu ska vi snart gå o lägga oss, Elliott har precis blivit färdigmatad o e lite slö; så gäller o passa på å lägga honom då. Hade lite olja i ersättningen i morse, vet inte om de hjälpte. Man måste säkert använda det några dagar innan det ska göra nån verkan. Elliott bajsade iaf två gånger igår. Men det är ju inte de det handlar om, han får ju magknip. Han tar i o tar i så han e illröd i nyllet o skriker o gnyr som en galning;men inge kommer..bara fisar i så fall.Elliott aka Sir Fartsalot

Ikväll har han dock varit ganska så lugn när de gäller klämmandet o skrikandet han höll bara på en studn förut idag. Men har en känsla av att de blir lite försök nu igen snart eftersom han ätit o är ganska mätt nu. Hoppas bara att de kommer nåt för hans skull..så han får sova o inte ligger o gnäller i några timmar först. Jaja..de märks.

kunde varit mkt värre som sagt, han kunde varit ett kolikbarn med mera. Finns som sagt de som har det mkt mkt värre med barn som e jättesjuka o så. Ska inte klaga, JAG VET. är bara en orolig mamma. Man vore väl inte en bra mamma om man inte oroade sig.

godnatt världen, nu blir det familjemys i sängen med mina fisgrisar..haha!Kommentarer
Postat av: Malin

Jag känner igen det där med magknip, så besvärligt för de små stackarna. Har ni provat med babymassage eller kolikmassage? Vi gjorde det med vår flicka och jag tyckte det blev skillnad, gasbildningarna försvann nästan helt och fick verkligen igång systemet :) Fråga på BVC om du är intresserad, de kan säkert visa er "rörelser" och liknande. Sköt om er!

2009-01-10 @ 22:00:19
URL: http://malliiin87.blogg.se/
Postat av: erika

hej gummandet är självklart att du ska oroa dig om du är orolig. du behöver inte tänka att andra har de värre, man känner själv sin egen situation bäst. det känns hela tiden som om du ber om ursekt för dig själv o dina tankar. jag tycker du är en jättefin , asduktig o superbra mamma, ingen är bättre än du påditt barn.så håll huvudet högt :) kramar, man ska lita på sin förmåga

2009-01-11 @ 10:00:37
URL: http://taby.blogg.se/
Postat av: Carro

heeej =) hehe ja det e ordning nu ja. hehe vänta tills hon kommer.. :P

2009-01-11 @ 10:48:44
URL: http://truelove4everr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback