snart


2009-01-10 @ 19:18:23
är det dags o äta lite. Har gjort en potatisgratäng som står i ugnen just nu i skrivandets stund. såå gott de ska bli hoppas jag =) andreas får avsluta jobbet me o steka på lite fläskkött då jag har elliott i bärselen, sedan är måltiden fulländad.
idag har vi testat bärselen för första gången, fick för mig o göra de efter elliott hade suttit i sin babysitter o lekt, o nu hänger han här i selen o sover så sött så. E ungefär som han brukar hänga annars, fast nu behöver maninte hålla i honom när han hänger på ens bröst o sover som en groda, utan nu hänger med stöd ju =)

var hos elliotts farmor o farfar en sväng förut, farmor hade köpt lite kläder till honom. Han fick strumpor i strl 6-12 månader, o sedan en body i strl 62. E alltid bra o få kläder i strl 62, då man nu har ganska mkt i strl 56 ju. men hon är så rolig. hon har antecknat ner precis allt hon köpte till sitt andra barnbarn när han va i den här åldern i mars förra året. Hur mkt hon hanndlade o vilken storlek för så de inte ska bli orättvist. Herregud säger jag bara; spela roll. jag bryr mig inte ett dugg om elliotts kusin oskar fått två eller tre plagg mer än elliott lixom. hon är så snäll så, men så ska hono ju inte behöva tänka alls, för så tänker inte vi.

var ute på en långpromenad med lillen förut me, va riktigt skönt faktiskt...de enda som var jobbigt var världens uppförsbacke, va inte lätt o ta sig uppför den med barnvagn. märks att man inte tränat på ett tag..men men, går man där ofta så kommer man snart o orka ta sig uppför backen raskt igen. gick lite söligt idag om man säger så, den e inte o leka med!

har tagit lite kort på grodan i selen, kommer kanske upp lite bilder på de imorn, har lite andra bilder me i kameran så.

nu luktar det stekt kött i hela huset här, ska bli gott me lite mat =)

åå.va ja älskar livet som mamma..är så mysigt när han är så nära en o sover. skulle kunna ha honom hängandes här i selen hur länge som helst vill jag lova.  han är såå söt våra lille kille. o växer gör han så de knakar med. I alla fall på längden, hoppas han gör de på tvären med. Det märker vi på onsdag när de e dags för nästa vägning.

Vad gör alla andra idag då?

ska ni se körslaget sen? de tänker jag göra iaf. Tycker det programmet är skitbra, min lillasyster e i sthlm me o ska gå på körslaget så blir extra roligt o se ikväll IFALL att man ser henne på tvn..inte för ja tror det men ändå!

kramis






Kommentarer
Postat av: Eva

vad gott det lät med gratäng och kött =)

har magen blivit bättre på bäsen ? hoppas det iaf =)

kram Eva

2009-01-10 @ 20:40:04
Postat av: Johanna (salkert på familjeliv)

hur går det med amningen för er nu babe?

Krama

2009-01-13 @ 20:02:33
URL: http://familjenkorb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback