uppdatering på va som hänt på sistone.


2009-01-01 @ 14:11:31

I förrgår åkte vi faktiskt iväg o shoppade lite i jönköping. Menar, man kan ju intehålla sig hemma hur länge som helst heller..förr eller senare måste man ut bland folk. Har tyckt att de verkat så jobbigt o ge sig ut med en bebis som måste äta då o då. MEn alla andra gör de ju så.Både andreas o jag behövde köpa lite kläder dessutom så.

Var ganska mkt folk på A6 eftersom det var klämmdag o folk hade fått lön vid jul o så va de ju rea med.  Shoppade faktiskt ett par jeans o en tröja på kappahl. Har dessvärre fått gå upp ett par storlekar i jeans/byxor just nu. Men magen försvinner väl nån gång antar jag. De skiter jag i.. inget är större än att ha fått en bebis, är gärna lite större då.
Sedan hittade Andreas lite kläder till elliott på kappahl me som sagt; ett par jeans, en randig tröja, pyamasar.
EFter vi hade shoppat lite där så begav vi oss till ikeas resturang eftersom det var dags för elliott o äta lite grann. Finns ju lite soffor där så man kan sitta lite bekvämare när man ammar. Men satt ju självklart massa annat folk där me som inte ens hade några bebisar o åt, i sofforna mitt emot o bredvid.

Tyckte faktiskt att de va lite jobbigt o lägga fram brösten där men ja tänkte att jag ska inte ge mig, även om jag bara ammar cirka 20 minuter så ska han få de lilla även om vi så e ute o shoppar. Så trotsade min visa brösten fobi o ammade honom, folk verkade inte bry sig så mkt över de. E ju helt naturligt så. Men sedan när andreas kom med nappflaskan med tillägget i..då började en hel del o rynka på ögonbrynen. De tyckte nog jag var lustig som både ammade o gav ersättning. de trodde nog att ja va en sådan som inte ville amma. Men va fan ska man göra när han inte får i sig tillräckligt från sin mammas mjölk? ja blev faktiskt lite ledsen. Var till o med en som hade en liiten bebis som nog va i elliotts ålder som satt o glodde som fasen på mig. Alla kan faktiskt inte amma, tyvärr..så är det! SOM SAGT; JAG VILL MEN KAN JU INTE =(


Jaja..efter de så begav vi oss till hm, där köpte jag haklappar till elliott, går åt en del sådana nu för man vill ju inte slabba ner hans kläder varje gång. Då blir ju alla kläder smutsiga. Köpte även tossor till honom. O sedan blev det åhlens. där hittade jag äntligen en mössa som passade honom. Har letat som en galning överallt men har inte funnits någon tjock mössa som e för nyfödda.

Igår va vi en sväng i mjölby med förresten. Hade såå dåligt samvete när jag gick där o kollade eftersom jag lämnade elliott hemma hos hans mormor. Var första gången jag var utan honom o de vill ja inte va me om mer på ett bra tag. Även om han äter ersättning nu o vem som helst kan ge honom mat så tycker jag att han är för liten för o lämnas bort sådär. Men igår fick va ett undantag. Var borta i mindre än två timmar så va ingen fara iofs. Men iaf..gick bara o tänkte på honom.
Köpte kläder igår med, blev ett till par jeans, o sen en kofta till mig. Sedan köpte jag en nyårsskjorta till A o två t-shirtar. Sedan blev det reafynd på lindex, köpte två pyamasar ; en i strl 56 o en i 62, sedan blev det en body i piketröjastuk, och hängslebyxor i vitt o brunt i plyschmaterial..jättesöta. Hittade oxå en overall för 99 kronor i strl 62 så köpte den med eftersom de oftast kan va kallt o snö ända fram till april så det går ju alltid hem. Fick bli en bamsebody med till lillen.

Man kan ju säga att jag bränt massa pengar på de två dagarna. Men behöver man saker så behöver man!

vilket långt inlägg det blev men de e va ja gjort de senaste två dagarna.
Imorn ska jag o elliott vara själva mellan halv tre-cirka tolv på kvällen. A ska spela fotbollscup. Ska bli spännande o se hur de går. Bra med lite övning iaf. För på måndag börjar pappa andreas jobba igen. Då blir de bara elliott grodan o jag <3 ska bli ganska mysigt ändå.

kramis







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback