va dum o larvig man e egentligen


2009-01-05 @ 20:54:45
vi skämmer bort våran son så pass. Men det är så svårt å låta bli den där lilla klimpen som ligger där o gnäller yttepyttelite i vagnen. Vi har helst av allt inte lagt ner honom någonting, utan vi har turats om att hålla honom nu när vi båda varit hemma. Såfort nån behövt gå på toa så har den andra haft vakten o så vidare. O en har ätit så har den andra fått hålla elliott. Har man nångång lagt honom i vagnen o han gnällt så har vi tagit upp han direkt utan att försöka med nåt annat. Man vill ju liksom bara hålla honom o va nära honom hela tiden. Han tycker inte om o ligga ensam. helst av allt vill han ligga som en groda o vila på pappas eller mammas mage/bröst.
 Visst är vi larviga egentligen? just de där att även om han sover så måste en av oss vakta honom även fast man vet att han skriker till om det är något han vill. Man hinner liksom springa iväg o gå på toa.

Men nu ska de bli andra bullar. A har ju börjat jobba igen, o då kan man  inte ha honom liggandes i mitten av våran säng på en madrass längre. det stör sömnen. Igår va första dagen vi försökte att få honom bort från bortskämdträsket. Vi hade bestämt att vi skulle lägga honom i korgen som skulle stå precis bredvid mig i sängen. Va hände då? joo, andreas ändrade sig o tyckte att korgen skulle stå mellan oss i sängen istället till o börja med. Sedan när elliott legat där ett tag o gnällt..jaa va gör vi dåå? Jopp, vi ger upp o bäddar fram madrassen emellan oss istället. Vi skulle ju inte. men ändå gav vi vika. Det är svårt att göra annat när han ligger där o gnäller o är sådär underbart söt! man smälter direkt ju!!

nu ligger han i vagnen o gnäller;nappen har inte åkt ur munnen så han får gott ligga där o gnälla en liten stund. han gnäller o skriker inte mkt annars så han kan gott skrika nån minut. Va hemsk ja känner mig; men det är sant. Han skriker nästan aldrig så lite skrik gör inge.

Ikväll ska vi försöka me korgen igen. Denna gången ska vi inte ge vika. han ska sova där inatt. Det är vårat mål.

nähä.. ska väl ta o kolla runt lite nu

måste han gnälla? det är hjärtskärande ju.

//en förälder me dåligt samvete.


Kommentarer
Postat av: cammie

vägd en gång bara, fattar inte riktigt hur det funkar..dom sa till mig på bb "ring helsestationen" där du bor..okej..men det har vart stängdt tills idag..över jul och nyår lixom..hoppas jag får tag i dem imorgon..ja verkligen, hoppas dom fixat äckelproblemet! skam!

2009-01-05 @ 21:25:55
URL: http://tuscha.blogg.se/
Postat av: Johanna

Nu testar vi Enfamil, hade nutramigen innan..

Ni då?

2009-01-05 @ 23:29:39
URL: http://familjenkorb.blogg.se/
Postat av: Madelaine

Hej hallå! Tusen tack för kommentarer! Hoppas allt är bra!? Va fin sidan börjar bli!Vi är likadana, fast nu är ju vår lillklimp bara snart 5 dagar gammal. Men det är så mycket mysigare att ha honom i sängen än att man ska ha honom i vagn eller säng. Nä grodan på bröstet är bäst!!

Eller helt utslagen på rygg.;)

2009-01-08 @ 12:40:10
URL: http://madelainef.blogg.se/
Postat av: erika

hej när började ni med napp? hjälper det? hur länge sover elliot på natten? kram

2009-01-08 @ 17:02:10
URL: http://taby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback