alltså


2009-07-09 @ 18:53:24
Nu får folk ge sig.. jag är itne feg för att få kritik eller rädd för att folk tycker annorlunda.tycker bara att det är kul o ventilera en del grejer med folk som är på samma våglängd. En del som läser denna bloggen verkar inte vara det..så då tycker inte jag att de heller ska få ta del av en del grejer jag skriver o gotta sig i de när de kanske e känsliga saker man kommer ta upp..jag vill veta vilka det är som läser de här inläggen som kommer att skrivas i den skyddade bloggen!

Dessutom vill jag inte längre lägga ut massa bilder på elliott hur som helst.. nån bild ibland går väl bra..men inte massvis, o så kanske de inte bara kommer va bilder på elliott utan på andra jag träffar mkt med så.

SÅ så e de alla ni anonyma som inte vill berätta vilka ni är! ni kanske e lite putta på att man måste kunna ge sig till känna me med blogg för o kunna få tillgång till de skyddade inläggen, verkar som så era nyfikna o envisa männsker!!

nu tänker jag inte förklara mer ;)






Kommentarer
Postat av: Malin

Ja jag tror de ligger nära där. :) Okej va skoj! Synd de inte va samma helg:) Ja de e roligt me en liten träff så. Behöver inte va så märkvärdigt alltid:) Ja detsamma! Kramar

2009-07-09 @ 18:56:15
URL: http://malinjljung.blogg.se/
Postat av: Emma

Nähä göra Elliott ledsen vill vi då rakt inte. Såklart att ni ska få se :D Vi gamla följeslagare ;) Står i mailfältet :)

2009-07-09 @ 19:10:07
URL: http://halmstadbebis.blogg.se/
Postat av: Jenny

Tycker du gör helt rätt.. Kram Jenny

2009-07-09 @ 20:23:03
URL: http://smulis74.blogg.se/
Postat av: Förvirrade Morsan

jag tycker också du gör helt rätt, vissa gör verkligen vad som helst för att mucka -suck-

2009-07-09 @ 23:50:24
URL: http://forvirrademorsan.blogg.se/
Postat av: Carolina

Jag tycker att du gör helt rätt i att låsa vissa inlägg. Måste vara tråkigt och jobbigt att det finns folk som känner sånt behov av att klaga. Tycker man inte om en blogg så slutar man läsa. Förstår inte varför man inte kan låta andra vara lyckliga.

Tycker om din blogg, även fast jag själv inte har barn. Din blogg är ärlig och du skriver om allt, inte en massa försköningar hela tiden, utan du verkar skriva precis som du tycker och det är det som gör att jag tycker om att komma in här och läsa. Jag skulle gärna vilja läsa din hemliga inlägg men jag respekterar om du kanska bara vill dela med dig till vissa. Jag är ju inte en utav de bästa på att kommentera heller. ;) Smyger runt på en massa bloggar men är så dum på att sätta ett avtryck.

Hoppas ni får en riktigt trevlig semester på Öland. Låter riktigt mysigt. :)

Kramar

2009-07-10 @ 18:59:12
URL: http://bluppan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback