Hemma.


2009-07-21 @ 19:03:45
Blev en riktigt bra dag idag.A väckte mig vid 5 på morgonen då han skulle åka iväg till jobbet. Jag hoppade in i duschen o grejjade lite. SEdan vid tjugo i 6 kom mamma o systrarna o hämtade upp mig. SEdan bar alla vägar till Ullared =)

Det regnade lite bitvis, och mitt i allt regn så lade ena vindrutetorkaren på mammas o pappas bil av. Som tur var så va det den på passagerarsidan..men den andra vid förarsidan lät lite lustigt o så så vi vågade inte använda den så mkt trots att den ändå funka! HAHHA..började ju bra. Men som tur va så klarnade det upp några minuter senare o inge mer regn fick vi se varken på dit eller hemresan.

När vi kom dit va klockan 5 över 8 vilket är fem minuter efter de öppnat. Och då va de inte så mkt folk. Visst..var mer bilar än de brukar på parkeringen. Men fanns ju ändå parkeringsplateser nära.  Och ingen kö va de heller för den delen in..vilket kändes jättehärligt. E alltid bra o hänga på låset typ :P

Väl där inne roffade man åt sig det ena o de andra som man behövde. Blev schampo, balsam, tvål, pincett..o en hel del fler förnödenheter.  SEdan gick jag till barnavdelningen, och jag skojar verkligen inte när jag berättar att jag inte hittade ett shit! De fanns verkligen ingenting som jag kunde tänka mig o köpa till elliott. Tyckte att kläderna var så pluttinuttiga med nallar o andra motiv. Visst det kan va jättegulligt på en nyfödd bebis eller en bebis på ett par månader. Men inte när de är över halvåret! Några strumpor med halkskydd fick iaf följa med hem till elliotts små fossingar me spring i =) 

Det blev att man slängde en bläng på damavdelningen med. Tyckte inte att de fanns så mkt vettigt där heller faktiskt. Hittade dock en vit topp med svarta ränder, och en klänning me mönster. MEn mkt mer än så blev det inte där heller. Hittade en snygg korg som det stod tvättklämmor på till klädnyporna, blev ett diskställ till nappflaskorna, en smart doseringsförvaring till välling/grötpulver, lite bambinoskedar, och så köpte jag lite leksaker till elliott. Blev bland annat en sån där snurra me skrammel på och så är det en sugpropp i änden så man kan sätta fast den i bordet, stapelburkar i plast, ett par plastbilar, en pussellekmatta till elliotts rum. Blev även en vanlig rund matta med stjärna på till hans rum. sällskapsreseboxen hamnade på nåt lustigt sätt i kassen me..haha!

Ja, de va nog i stort sett det jag köpte o lite grejjer till som ja inte kommer på i skrivandets stund.Summa summarum så blev de faktiskt inte så dyrt, gick inte ens på 1500 kronor-Trodde aldrig att jag skulle handla för så lite som jag gjorde när vi var på väg dit i morse. Hade räknat me o hitta mkt mer grejer..

O när vi kom ut därifrån runt 12-halv ett.. ja då va man glad att man åker så skapligt som man gör. DEt är verkligen värt o gå upp så tidigt, speciellt när man ser hur lång kön är sen när man är klar. Va kö genom hela parken ju!!

Kan ju avslöja att de sovs en hel del på vägen hem då jag knappt sovit nåt inatt pga att elliott inte va hemma (saknade ju honom) och sedan när jag kom hem så hann jag o grja en stund innan A kom hem med elliott från svärmor o svärfar. De första jag gjorde va att ta honom ur A's famn. O gud va han gosade me mig. Han hade nog saknat mig lite iaf =D Jag var verkligen världens lyckligaste när jag fick hålla min son i min famn igen. haha..nu ska jag inte va ifrån min son på ett tag igen.

Som ni kanske förstår nu så ska jag imorn börja mojja me elliotts rum lite smått. Städa ur det ordentligt och sedan sätta upp lite tavlor, lägga in mattorna.. och till helgen så räknar jag me o ställa in lillemans säng så han får sova i sitt egna rum. Tror de kommer bli lite lustigt för honom de första nätterna..men sedan går de säkert jättebra. Han är ju världens snällaste bebis så..eller kan man fortfarande kalla dom för de när de är 7 månader?

Nää..nu ska jag se om de finns några snygga wallies o beställa hem till hans rum.

ha de gott alla balla!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback