Hur ska de här gå?


2009-07-20 @ 18:06:19
Ullared, ullared, ullared here I come imorn. Yes..ni läste rätt. Imorn är de dags att trängas med en miljon semestefirare som ger sig ut på roadtrip när vädret är halvdåligt!
Fixade o donade förut idag för o hitta barnvakt så elliott slipper följa med. Tror inte han uppskattar trängseln o alla hysteriska männskor där. Då e de bättre att han stannar hemma.

Frågade svärföräldrarna men de visste inte eftersom de lovat o vakta elliotts kusin en liten stund imorn. MEn sedan så sa de att de kunde..så redan nu är elliott där! Eftersom vi kommer att åka runt kvart i 6 imorn bitti så tyckte både A's föräldrar o vi att de vore bättre om han sov hos dom inatt. Känns taskigt o släpa upp elliott klockan 5 på morgonen när han sover som bäst.

Vi va nyss o lämnade av elliott.så nu är det tomt här hemma. ännu tommare blir det snart då A ska åka o träna fotboll. USch..e andra gången elliott kommer att vara borta över natten..känns lite jobbigt. O de känns ännu värre nu när man vet att han inte är långt bort, han är ju i samma kommun just nu!
Saknar honom massor redan. Men man måste ju kunna va ifrån varandra ibland ändå. Vi ses ju imorn eftermiddag igen.. att försöka intala sig själv det mina vänner- ja det är det som är det svåra!!







Kommentarer
Postat av: *Carro o Elsa*

hehe va kul =)

du hade vell skrivit ett inlägg om hur man lösenordskydda inlägg? kan du länka hittar ej d..!

2009-07-20 @ 18:13:53
URL: http://truelove4everr.blogg.se/
Postat av: Emma

Men skönt för honom att slippa följa med i stressen och trängseln. Även för er. när det är så mkt folk där. :) Man behöver vara lite ensam ibland, även om man inte känner man behöver så är det lite skönt efteråt. Men som du säger känns mest konstigt när man liksom inte gör något speciellt. Men både de och vi mammor måste väl lära oss att kunna bli och lämna bort. :)

2009-07-20 @ 19:44:27
URL: http://halmstadbebis.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hejsan.. Jag åker till Motala till Mäsings Tattoo som ligger på Drottninggatan 23. Jag tycker ju att han är billig, men det kan bero på att jag aldrig behöver betala full pris... Ler.. Han och jag delar ju intresset för Musse pigg.. Annars har du duktiga tatuerare i Linköping på Viking Tattoo, men de är nog lite dyrare skulle jag tro.. Kram Jenny

2009-07-20 @ 19:56:27
URL: http://smulis74.blogg.se/
Postat av: CiliaH

Hoppas du hittar en massa skoj imorgon.



Kram

2009-07-20 @ 20:01:41
URL: http://ugglehuset.wordpress.com
Postat av: mia

ja han har blivit stor nu =)

du har så rätt så, tiden går alldeles för fort.. Knappt man hinner med =S

Kram

2009-07-20 @ 22:44:31
URL: http://theo070723.blogg.se/
Postat av: Anne-Lie

Jag förstår precis hur du känner men om man ska se på det possitvt så är det ju faktiskt ganska bra även för barnet att få vara iväg ibland(trots att det är skitjobbigt). Shoppa lite för mig med.Ha en kanondag i Ullared...

2009-07-21 @ 16:24:05
URL: http://nomismamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback