Wiiie


2009-07-09 @ 19:52:18
Blir visst många inlägg här idag..men så är de o inte ha nån tv o plus att det är ritkigt regnigt ute O då menar jag RIKTIGT..det fullkomligt ösregnar ute ju!!

Va inne på expressens hemsida förut o läste att de va fint väder på ingång igen..gissa vem som blev glad då? man vill ju inte att de ska vara ösregn i en hel vecka nu när vi åker till öland..man vill ju ha lite sol med. Men visst, vädret är ju sådant man inte kan påverka. Man får ju göra de bästa av situationen.

"De senaste dygnen har regnet sköljt över stora delar av landet. Kraftiga åskskurar har orsakat trafikkaos och förödelse.
Under torsdagsförmiddagen regnade det kraftigt över stora delar av Mellansverige, Gotland, södra Norrland, Östergötland och stora delar av Svealand drabbades hårt. I Dalarna blev det till exempel översvämningar i ett hundratal källare.
Och det handlar om stora regnmängder, med upp till 100 millimeter på sina håll, enligt Väderkanalen.se.

Men trots de stora regnmängderna går vi mot ljusare tider. Och det snabbare än väntat.
- I morgon blir det fint väder. Det kommer fint väder från Gotland och in mot landet. Det kommer spricka upp i Stockholmsområdet, och långsamt går det västerut, säger Jonas Höglund, meteorolog på SMHI, till Expressen.se.
Enligt SMHI och Väderkanalen.se började regnovädret successivt att klinga av på torsdagseftermiddagen. En trend som håller i sig de kommande dagarna. Både i södra, mellersta och norra Sverige är tendensen densamma. Med undantag för fjällen och delar av inlandet.
Störst solchanser har kusterna.
- Vi går mot bättre tider. I nästa vecka kan det bli riktigt varmt, om vi har tur. Men det är en långsam uppvärmning, säger Johan Sohlberg, meteorolog på Väderkanalen"
                                                                                                från expressen.se






Kommentarer
Postat av: Emma

Hon har inte lärt sig krypa än, och hon ålar inte så bra än heller. (Vi är rätt glada för om de håller sig så lite till så man vet vart man har henne :P)

Men i gåstolen är hon en livsfara nu när hon når ner och har lärt sig springa runt. Man blir ju tokig på henne haha. Snart kommer väl första ner rivningen för man inte fattar hon bara blir större och större :)



Med er lille grabb förstår jag det är fullrulle, han är ju jätte duktig på krypning :)

2009-07-09 @ 22:00:03
URL: http://halmstadbebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback