äckelpotta?


2009-06-14 @ 21:32:26
Sedan man blev mamma så har man inte brytt sig ett skvatt om hur man ser ut (har nog nämnt de förut me). Men idag tar jag nog priset. När jag vaknade upp i morse så var håret alldeles flottigt o äckligt. Men vi skulle ju ändå bara ut på en promenad a jag o elliott så satte gladerligen upp håret i en snodd o tänkte att jag duschar när vi kommit hem. Men de slutade ju me att vi hamnade både här och där under och efter promenaden. Vi var hos svärmor o svärfar o kikade på deras nybyggda altan, efter promenade stannade vi även hos min mamma o pappa o fikade lite.. ( för min del blev de lite vatten.)
Sedan kom de ju massa saker emellan under dagens gång..plus att lilleman varit extra gnällig o mammig idag med pga spya, konstand diarrebajsning och feber.

så nu sitter jag här äcklig o dan me ännu flottigare hår än i morse, o undrar hur de kom sig att man inte "hann o ta sig tid" till att duscha. o så undrar jag om  man kanske ska ta o duscha nu.
är trött o skulle kunna somna när som. och att somna med blött hår innebär att man vaknar med värsta rufset imorn vilket innebär tofsdag. Så egentligen borde man duscha imorn bitti..men man vet ju inte hur elliott mår imorn..så

får väl helt enkelt ta o hoppa in i duschen så man har de gjort.

vilken äckelpotta man blivit alltså.. numera hatar jag att duscha..haha! O smink..när använde man det senast? o bikini..hur fasen ska man kunna visa sig i de i sommar? många frågor o inga svar!






Kommentarer
Postat av: Amanda & Oscar

Här är en till osminkad äckelpotta ;)

2009-06-14 @ 23:36:42
URL: http://glantan.blogg.se/
Postat av: *Sofie*

Åh men du, inte ska du behöva känna dig så äcklig=( Hoppas att du har fått ta en lång skön dusch nu och känner dig lite finare!!

Lycka till med viktnedgången, det fixar du nog galant.



KRAM

2009-06-15 @ 08:46:45
URL: http://frusofie.se
Postat av: Förvirrade morsan

haha, var det mig du just beskrev? ;D

2009-06-15 @ 23:15:47
URL: http://forvirrademorsan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback