Bantning på gång


2009-06-14 @ 19:48:53
Japps, nu ska här tas tag i vikten på allvar. sedan jag var på återbesöket hos barnmorskan för fyra månader sedan har jag gått ner 6 kilo i alla fall..utan att göra något speciellt förutom att röra på mig varje dag. De senaste veckorna har de varit lite si och så med det eftersom elliott först var förkyld o sen har de ösregnat vilket hindrat oss från våra promenader. Men från o med imorn ska vi ut varje morgon. O sen ska jag promenera/träna en gång under eftermiddagen med.

Dessutom ska jag nog gå med i viktklubb.se

detta stod det när jag skulle kolla mitt bmi:

Ditt BMI innebär att du är överviktig. Ett hälsosamt BMI ligger mellan 20,1 - 25.  (mitt är 27,6)Du bör av medicinska skäl minska några kilon. Viktlubb kan hjälpa dig att gå ner i vikt på ett sunt sätt, vilket ökar dina chanser att behålla dina nya vikt då du har kommit i mål. Som medlem i Viktklubb får du allt stöd du behöver för att lyckas.


hos viktklubb kan man se hur lång tid det tar att förlora visst antal kilon. Jag valde ett datum då jag vill "sluta" och då stod de såhär

"Med Viktklubb.se kan du till den önskade tidpunkten 2009-08-17 bli av med 9 kg. För den här målsättningen skulle vi rekommenderar vårt 3 månaders abonnemang för dig.

Observera att denna funktion inte tar hänsyn till din nuvarande vikt eller din önskade slutvikt utifrån ditt BMI."


Nu ska vi ta tag i skiten!







Kommentarer
Postat av: Emma

Jag testade också de där med hur lång tid de skulle ta nå sin dröm vikt. Så jag skrev ju in vikten jag ville ner till, så stod det att de skulle ta 15 månader. Så tänkte jag att gå ner 5 kg tar de så lång tid? Haha men sedan så fattade jag ju att man skulle skriva så många Kilo man ville ner, hahaha. Blev helt chockad haha. Men då vet man att man kan gå ner 57 kg till augusti 2010 iaf :P haha.



Oj nu blev det långt men ja jag tyckte de var lite roligt iaf ;)

2009-06-14 @ 20:56:13
URL: http://halmstadbebis.blogg.se/
Postat av: emma - mamma till meja

hoppas du berättar hur det går sen :) fan jag måste ta tag i mina sista fem kilo också, vore skönt att slippa dom...



hur är det med lillkillen idag?



kram

2009-06-15 @ 09:02:07
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback