Hemma igen


2009-06-21 @ 19:13:45

Idag vid ca 15.30 tiden kom vi så hem från världens mysigaste midsommarfirande i mors o fars husvagn med alla mina syskon o respektive osv. Tack så mkt allihopa, det var jättemysigt o roligt. Elliottt tyckte det var jättemysigt me.

Men kan ju säga att min bantning inte alls har fungerat nu i helgen..vi har inte gjort annat än att äta äta o äta. Men imorn är de nya tag igen!

Vet ni nåt annat som är gött?? A's semester börjar imorn..så nu har hela familjen "ledigt" i fyra veckor =) O så ska de bli jättefint väder med =)

Vi har förresten bokat hotell nu, nästa vecka åker vi till göteborg ( inte denna veckan som kommer men nästa) vi åker onsdag morgon o kommer hem torsdag eftermiddag. ska bli så skönt o komma bort bara vi två =) o antagligen ska vi nog gå på liseberg om de blir fint väder med..me like a lot!  Blev first hotel G, då gothia towers var fullbokade!

nää..nu ska jag njuta av att kunna ligga på soffan o glo på tv..campinglivet är jätteunderbart o mysigt alltså, men ibland e de så skönt o komma hem me ju!

Hur har eran midsommar varit?







Kommentarer
Postat av: Emma

Får hoppas ni tycker hotellet är lika bra som vi andra som lurat dit er ;)

2009-06-21 @ 19:43:58
URL: http://halmstadbebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback