husrenovering..eller va man säger


2009-06-27 @ 17:12:09

Förlåt nu har jag varit dålig på  att uppdatera bloggen återigen. men de blir väl så när det är sommar o de fina soliga vädret är framme (samt att sambon har semester). a och hans far håller på för fullt med byte av panel på huset..de är så duktiga så. De har tagit bort allt på ena sidan o nu idag så har de satt upp plank som ska vara under panelen.imorn kommer panelen upp =)

O jag o elliott va gör då vi? elliott ligger mest o gottar sig o far runt på en filt i skuggan..eller kryper från filten. Jag försöker o  ta varje tillfälle i akt till att sola.. de blir dock inte så mkt eftersom man har en son o jaga..å så ska ju byggarna ha mat me..men jag klagar inte..det är sommar, det är det som är huvudsaken =)

Igår va nog den mest somriga dagen på länge då vi åkte till gränna på kvällen och åt mat på brasseriet i hamnen..var jättegott o trevligt =) o så fuskade jag o åt en glass efteråt. Man måste unna sig någon dag ju!

Snart ska vi gå bort till mina föräldrar o äta lite grillat o så..ska bli mys =) elliott ska bara vakna först.

ska försöka ta lite fler bilder nu tänkte jag.. har inte tagit bilder på aslänge ju! förutom bilderna som jag lade ut igår,det var elliotts utstyrsel igår!


nää..häjdå på er sålänge trogna bloggvänner


kramis







Kommentarer
Postat av: Amanda

Egentligen borde man väl inte be om ursäkt för att man är ute och njuter av det fina vädret. Snarare tvärtom. :o)



Hoppas ni har det gott i solen!

2009-06-30 @ 17:43:47
URL: http://creyla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback