Inga tänder än


2009-06-13 @ 06:57:03
nää, inga tänder än. Och febern o de lösa är kvar. 38,3 hade han i morse när ja bytte blöja på honom.Nu börjar de ta ut sin rätt på maten kan jag säga. Han har ju varit värsta matvraket. Men igår åt han inte upp all mat till middag, han åt inte upp all gröt och i morse så va de typ 160 ml välling kvar. min stackars bubbe.

om de nu är tänderna, kan de va så snällla o kika upp snart så han slipper febern o allt. Usch om de kommer va såhär varje gång han ska få tänder sen. Det är jobbigt o se honom sjuk såhär länge även om han försöker hålla skenet uppe.

han e lite lite kinkig så egentligen borde jag ge honom alvedon, Men de står att man inte ska använda de mer än två dygn i rad o de har vi gjort nu. Men han fick ju bara en gång i förrgår o en gång igår ( igår hade han ju typ bara 38 under dagens gång o visade inga tecken på att må dåligt, så han fick inge förrän innan han skulle sova o hade högre temp)
Törs jag ge honom alvedon ändåÄ? någon expert som vet?






Kommentarer
Postat av: Emma

Hoppas han blir bättre snart lilla Elliott.



Svårt det där med alvedonen. Men du kanske kan ringa sjukvårdsupplysningen? De borde ju veta. Men imed du gett honom så lite dagarna innan så tycker man ju inte det borde vara något, men man vet ju inte riktigt säkert som sagt. Vi är ju inga mamma experter riktigt än ;)

2009-06-13 @ 08:23:16
URL: http://halmstadbebis.blogg.se/
Postat av: erika

elton har iten ett tecken på tandm en ja är så nyfiken, vill att de ska kika fram nuuu



spännande om elliotts kommer :S eller inte, vi får hoppas

2009-06-13 @ 14:00:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback