onsdag eftermiddag--update


2009-06-03 @ 16:27:16
Besöket hos eva milo o gandalf var jättetrevligt, var ute och gick o sedan va vi inne i deras fina hus o pratade lite grann med =) Han är så gullig den lille sötisen, har så mkt hår. Elliott vart genast big bauta stor jämfört med honom. Va så man nästan längtade efter en liten till ;) Elliott han tittade så pass på milo när han satt där i sin mammas famn. Elliott flinade till och med  lite när han såg milo. De brukar elliott göra numera när han ser bebisar/småbarn- han tycker det är roligt med andra barn .Elliott somnade när vi var på väg till dom, o sen när vi åkte hem med.

När vi kom hem så bar jag in honom i babyskyddet  då han sov o jag inte ville väcka honom( som typ är för litet när som) Snacka om att det vart tungt, nu på sistone har vi låtit babyskyddet sitta kvar i basen i stolen o så har vi bara satt i honom där. Så de va lite skillnad från förr..haha!

Elliott var väl typ vaken i en kvar när han väl vaknade sedan. Satte honom i gåstolen men han bara gnällde. Så tog upp honom o så lade jag mig på soffan o lade han på mig. Snacka om att han somnade gott där på stört.. han sov i en timma typ.  vad har hänt? han brukar aldrig sova så länge i stört- eller jaa,det är väldigt sällsynt. Men han kanske tyckte att de va mysigt o gosa lite me sin mamma?

Nu i eftermiddag har de inte hänt så mkt faktiskt. A kom hem från jobbet vid kvart i tre typ, han matade elliott sen när de va dags o vi käkade lite pytt i panna.

Nu sitter jag här me datorn i knäet o halvglor lite på what about brian, elliott står här bredvid i stolen o verkar vilja komma upp till sin mamma igen =)

så..måste ta o avsluta här nu

hoppas alla mår bra.

kramis






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback