ANONYM?


2009-03-02 @ 18:05:50
haha..fick nyss en anonym kommentar: "ett barn är inte duktigt för att det lyfter på huvudet eller sträcker på armarna, det är bara en del av utvecklingen. "

jaa, kan inte göra annat än att skratta åt de!

JO SOM FÖRÄLDER BLIR MAN VISST STOLT O TYCKER ATT ENS BARN ÄR DUKTIGT  SÅFORT DE GJORT NYA FRAMSTEG; SÅ ÄR DET BARA.  MEN DU KANSKE INTE HAR NÅGRA BARN SJÄLV? FÖR I SÅ FALL BORDE DU VETA DE, DET KALLAS MODERSINSTINKT! MAN BLIR SÅ GLAD ÖVER ATT ENS BARN UTVECKLAS O VÄXER.






Kommentarer
Postat av: vera

haha, är du verkligen säker på att du inte kolla på den serien av den anledningen? ;)

jag brukar inte tycka om såna serier, bara förhäxad :P men true blood var/är faktiskt jävligt bra, och jäkligt bra gjord!

2009-03-02 @ 18:18:49
URL: http://vmiss.blogg.se/
Postat av: Emma

Fy vad konstiga människor du har som läser din blogg. Trist. Men tyvärr är ju de flesta bara avundsjuka. Men tråkigt de inte kan hålla det för sig själv. Men som du säger man kan ju inte mer än skratta åt det :)

2009-03-02 @ 18:20:20
URL: http://halmstadbebis.blogg.se/
Postat av: Malin

Meh, det är ju klart han är duktig!! Du har helt rätt, varenda litet framsteg är värt att uppmärksammas och berömmas!



Jo nu är det ett evigt spring och passande. Det är inte lätt att sitta ner en sekunde numera... man tror inte att det ska gå så mycket fortare bara för att de lär sig krypa - men jo då! ;) Kram

2009-03-02 @ 18:26:17
URL: http://malliiin87.blogg.se/
Postat av: erika

SÅKLART BARNET ÄR DUKTIG!!! även om det hör till utvecklingen. vadå så när ens son lär sig läsa så ska man bara jahoppp lr. för de ingår i utveckling??? de e väl fan duktig fast man SKA lära sig läsa, shit vilken idiot sm skrev så till dig

2009-03-02 @ 20:36:58
Postat av: brallan

hur orkar folk kommentera så?! jag blir så förbannad!! man är ju upp över öronen stolt över sitt barn!! minsta lilla leende och hjärtat slår ett extra slag!

er son äär så duktig och jag tycker minsann du ska ta och skriva hur mkt du vill om er son! jag som mamma tycker det är underbart att läsa en annan mammas blogg om deras barns utveckling och hur stolt och lycklig mamman är över sitt barn!



varma kramar brallan och tova

2009-03-02 @ 22:49:53
URL: http://mitt-liv-som-ung-mamma.blogspot.com/
Postat av: Anne-Lie

Vad jag håller med! Men varför klaga på minsta småsak andra skriver? Finns det inte viktigare saker i livet än att "rätta fel" på andra?kram

2009-03-03 @ 05:50:45
URL: http://nomismamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback