frågestund


2009-03-07 @ 19:31:04

Skrev ju för ett par dagar sedan att de va frågestund o att de bara var o fråga på. Men va inte nån som vågade fråga någonting visst..Men idag fick jag några frågor från Anne-lie

Hur länge har ni varit tillsammans? 27:e november 2008 hade vi varit tillsammans i fyra år.

Hur träffades ni?Kärlek vid första ögonkastet? När jag började jobba me de jobb jag har nu så fick jag se en jättesnygg kille springa runt. Vart verkligen förälskad direkt, men var så blyg så vågade knappt inte prata med honom. Blev typ röd i ansiktet varje gång han kom o sade något. Fick iaf hans mobilnummer o skickade sms till honom, sedan smsade vi några dar o sen träffades vi, de sa bara klick =)

Tog det lång tid innan du blev gravid? Vi bestämde oss för att börja försöka skaffa barn i december -07 eftersom vi då hade köpt hus. och mars -08 var testet positivt =)

Hade du en lätt graviditet? Tycker jag hade en väldigt lätt graviditet. Visst mådde man väldigt illa de 12 första veckorna o gick ner istället för o gå upp, men de rättade ju till sig sen. slutade ju me att jag gick upp 17 kilo så. Sedan hade jag lite problem med en nerv som hamnade i kläm i slutet när jag jobbade. Men det blev bättre när jag fick va hemma sen.


såå.. e de nån mer som vill veta nåt så fråga bara på =) =)







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback