söndag o två veckor kvar.


2009-03-01 @ 12:26:02

Näst nästa helg är de då dags för dopet, känns skönt att det är lite tid kvar så man hinner planera lite mer. De blir iaf smörgåstårta o för de som inte äter det så blir det kyckling o potatissallad, o sen tårta efter såklart. Vill ha blå princesstårta om de går o fixa.

Idag har vi inte gjort så mkt. Elliott o jag har varit ute på promenad med min mamma o min syster elinor, snart ska vi bort till mor o far o äta lite grann. Sedan i eftermiddag ska vi nog våldgästa emma o fredrik en sväng o titta på husvagnen de köpt samt spana in dopklänningen som elliott ska ha ( vi systrar har döpts i den o elliotts kusin william me)

Vad händer då i veckan?
På tisdag ska nog jag o elliott försöka dra oss till öppet hus, på eftermiddagen ska vi träffa prästen om detaljer inför dopet, på torsdagen blir de nog öppet hus igen, på fredagen ska vi ut med jobbet så elliotts mormor ska vara barnvakt. hoppas veckan går fort nu då. Egentligen skulle jag behöva åka o handla nåt o ha på mig till på fredagen. Men va fasen, de spelar ingen roll vad jag har på mig, de kommer synas att jag fött barn ändå på figuren =/ jaja..de e som de e med den saken!

nää..lillaman ligger o sover i vagnen på altanen o jag funderar på att hämta honom o ge honom lite mat innan vi åker iväg sen.

Idag skickar jag en hälsning till gamla vänner, ska bli så trevligt o få träffas igen =)



kramis







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback