altantvätt o majskrokar


2009-05-03 @ 16:36:09
Idag har vi hunnit med ganska mkt ändå. vid halv tio va vi ute o gick en sväng sedan när vi kom hem höll andreas på att fixa me parabolen så man kan se på tv i sovrummet med. (fungerar nu, wiiie) sedan började vi å fixa på altanen..idag blev det av o högtryckstvätta den äntligen. blev mycket fräschare i taket osv. Sedan fick vi för oss o göra rent plattorna på baksidan med, lånade en treasstvätt till den. Syntes verkligen skillnad, men v i måste allt ta o svabba av plattorna en gång till.

Sedan har vi varit hos Emma, Fredrik o william med som håller på å ska byta tak. Andreas vart kvar.De spikar fast takpapp på taket i skrivandets stund,o försöker hinna klart innan det blir regn. För emma hade visst sett att de skulle bli regn ikväll sen.

Hos johansson/ljungs fick elliott smaka två majskrokar av hans kusin william. Gud vad han tyckte det var gott, han var så söt o satt där o sultade på dom o så blev han ledsen när de tog slut. så nu har vi introducerat dom för honom med. Är nog bäst att man åker o införskaffar sig några sedan framöver!

Ikväll blir det lugnt, ska käka lite pizza sen o ärligt talat så tycker jag att de ska bli skönt o slippa laga mat idag =)

vad händer hos er?






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback